Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Tudod, úgy vagyok / voltam vele, hogy htc desire, OneX, és a One után, ismerve a HTC minden oldalát (szar szervíz, jó anyagminőség, szoftverek, hardver, stb), úgy, hogy amióta ez szervizben van, azóta édesanyám HTC 8x-ét használom eljutottam egy olyan pontra, hogy én csak szeretném, ha minden úgy működne, ahogy van.
Úgy értem, hogy a One esetében kapok egy csomagot, ami jó, de sok másra is próbálják ráhúzni. És végülis minden benne van a csomagban, még több is mint ami kéne, de azok mégsem hibátlanok (viber beragadás, whatsapp szintén, google location akksi szívás, skype force close állandóan - csak hogy párat említsek).A WP8... egyszer jó lesz, meg élvezhető lesz, meg nem lesz hiányos, meg nem fognak késni az értesítések, és nem az lesz a legsűrűbb üzenet, amit látok, hogy "cant connect"", vagy "try again later", vagy "we're trying"
És arra jutottam, hogy Tudodmi oprendszer, a tudodmi S telefonjának legújabbjával megér egy próbát.
Kisebb, oké, ez tény. Viszont ott abban a csomagban minden egyes kis szar (tehát a csomag tartalma) csak és kizárólag arra van ráhúzva, de legalábbis kevés variánsra, és a gondolatmenetem azt szüli, hogy a kezembe adnak egy komplex valamit, ami úgy van, ahogy, és kész.
Azok a programok, amik nekem kellenek, vannak rá, anyagra oké, és igazából kíváncsi is vagyok, hogy mi az amit évek óta fikázok...
Aztán, ha nem tetszik, eladom. És veszek megint egy One-t, vagy ami akkor lesz.
Ahogy volt konzulensem a tévés Wisinger István mesélte nekem még szakdolgozat íráskor, hogy amikor tervezték elindítani / elindították a király televízió kettes csatornáját, és voltak próba adások, majd élesek, akkor kiment, mint riporter különböző tájegységekre, hogy meginterjúvolja a nézőket.
És bezony sok helyen csak szidást kapott, és őt, mint a tévé ottani képviselőjét szidták, mert így, hogy két csatorna van, nem tudnak dönteni, választani a kettő között, hogy melyiket nézzék...és minek kettő.Na, most én is itt tartok: Nincs kedvem válogatni... Tegyenek elém egy valamit, és kész.
Off vége, legközelebb majd privátba megy

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Temu
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest