- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hat ezt rossz olvasni...
igazabol nekem a mai palettabol csak a one, az ami "ertelmes" telefon.
ES NEM VAGYOK ELFOGULT!
probaltam mar mindent...
sajnos tokeletes telefon nincs, es ugye en abbol a szempontbol alakitom a nezetemet, hogy amit en hasznalok, abbol a szempontbol melyik a legkevesbe idegesito.
ha mar szoba jott mas op. rendszeru telefon (aminek a nevet nem irom le, mert da-da lesz) akkor arra azt mondom, hogy kb. fel napig jo az erzet, aztan minden lassu lesz, animaciok kezdenek idegesiteni, melette az, hogy allandoan bele kell nagyitgatni mindenbe, es ez nincs, meg az nincs benne, vegyek ilyen kulso app-ot, meg olyat, de az meg pont mast nem tud....
nyilvan vannak opyan dolgok, amiben profi... pl. kamera, vagy pl. minimalis lagg, akadas sincs a GOOGLE altal keszitett chrome bongeszoben, vagy pl. a GOOGLE altali youtube scrollozasanal sem...(ezt soha nem ertettem, hogy miert van, hogy a sajat telefonjain meg nem perfect...)ettol fuggetlenul mindenkinek erdemes probalgatni a keszulekeket, mert kienek ez, kinek az a fontos es lenyeges dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest