Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
"Tegyenek elém egy valamit, és kész."
Ezzel én is így vagyok. Ezért használom nagyon nagy megelégedéssel a ONE-t június óta. Lehet hogy közre játszik ebben az, hogy eddig semmi olyan problémám nem akadt, mint az ebben a fórumban panaszkodó többi fórum társamnak?

Pedig használtan vettem de direkt olyat kerestem, ami még Nokia HDR mikrofonos és Taiwanban gyártották. Maga a készülék március közepén készült. Tehát nemsokára "szülinap"
-
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BoomBox 2
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest