-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4631 üzenetére
hutch én nem értem néha amiket összehordasz ne haragudj.
1.) mi az hogy annyival jobb a One amennyivel többe kerül? Egyértelműen az i5 a drágább nem is kevéssel.
2.) az i5 kijelzője, hogy a fenébe lenne már jobb mint a One-é ? Elég csak a ppi és a felbontás értékét megnézni... -
Luser2000
addikt
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
Ha rákeresel itt az "ÁTLÁTSZÓ" kifejezésre, akkor ezt a találatot kapod:
Imak Thin Transparent Crystal Clear Hard Case Shell HTC One M7 -
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=400490144625&index=1&nav=SEARCH&nid=02932649024
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
ILyet rendeltem, de még nem jött meg.. (kínából, nem ennyiért)
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
És sorry, mobilról nem tudok linkelni. -
válasz
HUTCHDB #4607 üzenetére
Jó képek lettek ezek,ne hallgass senkire.
csak irigykednek meg trollkodnak.
Más:
Nem esek át a ló másik oldalára,abszolut nem. Engem kvára nem hat meg a samsung mérhetelen marketingje. Hozzám sosem fog olyan kerülni főleg nem S3 - 4 -5 -6,mert tul sok a baj vele.
Samsungból egy telefon sikerült jól,az pedig az S Advance,a többi kuka.A One működik azóta is hibátlanul mióta hozzám került (márc. 15.)
És ha akarom sem tudom hibára kényszeríteni. -
S e t h
nagyúr
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #4551 üzenetére
Tedd fel pl. a GSam Battery Monitort, ez mutatja a kijelzőidőt is!
-
válasz
HUTCHDB #4543 üzenetére
őszintén? tetszik a telefon, titokban elgondolkodtam a dolgon, de aztán lebeszéltem magam - egyelőre legalábbis...
vártam az s4 megjelenését is, mostanság ki is próbáltam egyet, viszont nem vettem meg végül, mert egy általam kibontott és gyári alapra visszaállított példány is röcögött kicsit - más bajom nem lenne vele, ezért kivárós, mert ez csak firmware probléma, ami biztos javításra kerül, ráadásul jön a csupasz androidos, nexus támogatásos s4!
amikor a haverral elmentem one vételre, akkor már tudtam a sok pixeles...stb hibákról, és olaj volt a tűzre, hogy csak a negyedik kibontott darab volt hibátlan, de azt megvette a srác, azóta is örömmel használja, a néhány nap alatt nem jelentkezett nála hiba.
előtte nézegettem még a note 2 lte telefont is, az ütős akkumulátoros üzemidő megfogott, de a z is nagy, és arra még bő 1 cm, az már hatalmas, így nem ugrottam bele.
én meg közben letettem az xperia z cseréjéről, mert kijött a friss (t-s) firmware, és olyan újítások és javítások vannak benne, hogy csak na!
megcsap néha az újítás szele, de most elhessegettem egy időre! -
k.soma
senior tag
válasz
HUTCHDB #4429 üzenetére
Én lecseréltem erre a gyárit, mert nagyon sok a felesleges karakter (hiába állítom magyar nyelvre) és a mondatkezséses nagybetűt nem lehet állítani rajta.
Más:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetne akár ideiglenesen is rootolni a telefont anélkül, hogy nyoma maradna?! Titanium Backup-ot akarnám egy alkalmazás telepítésének erejéig használni...
-
N4ri87
senior tag
válasz
HUTCHDB #4437 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen képet szeretnél beállítani, de a galáriában minden kép ott van, akár te fényképezted, akár átküldték, vagy letöltötted. Megnyitod a képet, jobb felül a három négyzetre mész, és beállítás másként. Én úgy láttam, hogy engedi háttérnek is. Szólj, ha nem jó.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4429 üzenetére
Én ilyet még nem találtam a billentyűzet beállításai között igaz nem is keresetem. De ha ott nincs akkor erre gyárilag nincs lehetőség.
Beállítások > Testreszabás > Háttérkép > Galéria
Beállítások >Testreszabás >Lezáró képernyő stílusa. Ezzel gyárilag csak ennyit tudsz állítani. Ennek külön hátteret nem lehet beállítani mindig ugyan az lesz a háttér mint a kezdőképernyőn.
Ha az egészet le akarod cserélni keresgélj Playen. -
válasz
HUTCHDB #4375 üzenetére
Én teljesen együtt érzek veled. Amikor megláttam a telefont először képen, azonnal egy olyan érzésem lett, hogy kell nekem. Még nem volt ilyen és nem ennyire. Aztán szembesültem azzal, hogy igen nehezen érkezik meg hozzánk. Aztán meg látom és olvasom a hibákat. Elszomorított.
Mivel még nem érkezett feketében így várok rá. Talán jövőhéten megérkezik. Megrendelem annak ellenére, hogy sok a gond vele. Amennyiben kifogok egy normális darabot, akkor marad. Ha nem, cseréltetem és ha akkor sem, akkor ráállok egy Xperia Z-re. Samsung párti voltam, de az S4 nem kell.Tényleg sajnálom hogy neked és másnak is problémája akadt a telefonnal. Viszont, én még reménykedem.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #4353 üzenetére
Csakhogy érdemben is válaszoljak:
- "majdnem IOS zártság": semmivel sem nyitottabb egy TW, csak más. De ide is bármikor azt teszel hozzá amit akarsz vagy akár az egészet le is cserélheted. Igazából nem vagy a Sense-re kényszerítve ha nem tetszik.
- "szürke, kontraszttalan kijelző": a piacon az AMOLED után ennek a típusnak van a legnagyobb kontrasztja és legmélyebb feketéje, de ugye ezt egy AMOLED fannak hiába mondja az ember. Viszont jobban olvasható napfényben és világos színeknél kevesebbet fogyaszt(lásd GSMArena böngészés tesztje). (Tényleg, ha ennyire nem tudsz elszakadni az AMOLED-től minek is ezt vetted?) -
Badboys
őstag
válasz
HUTCHDB #4156 üzenetére
Kb. 2 hete jelent meg egy cikk,hogy a HTC beperelte a samut mert lejárató kampányt folytat az One ellen. Erre a samu rögtön elhatárolta magát az esettől,de aztán kiderült,hogy még is igaz volt a dolog,erre a samu egy csomó embert kirúgott és nyilvánosan elnézést kért a HTC től.
-
joey04
titán
válasz
HUTCHDB #3921 üzenetére
hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni.
ez sajnos nagyon igaz. én is amikor tv-t vettem 8-12 órát adtam meg, és este 7kor hozták. csak tudnám akkor minek lehet időpontot választani. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #3919 üzenetére
no most hívtam a t ügyfélszolgálatot.
nagyon korrekt, hozzáértő embert fogtam ki.
elmondta, hogy ha leadtam, és a rendszer elfogadta a rendelésemet, akkor az van, vagyis "félre van téve" nekem a telefon.
a "Jóváhagyás alatt" szóösszetétel egy természetes dolog, mivel munkaidő után adtam le a rendelésemet, legkorábban holnap reggel tud átváltani, amikor is lesz valaki, aki az enter gombot megnyomja.egy elég fontos infót mondott még nekem, amit szerintem jobb ha ti is tudtok:
a futár általánosságban nem foglalkozik azzal, hogy a megadott címen ott vagy-e, vagy sem az átvételkor, nem fog telefonálni, hanem szépen elmegy és részéről letudva a dolog.
ezért az ügyfélszolgálatos pali azt mondta nekem, hogy a szállítás napjának reggelén hívjam fel a 06-1/802-02-65-ös számot, ami a GLS diszpécseri száma.
itt az egyedi rendelésszámot ha bediktálom, kb. 1 óra pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érnek hozzám a készülékkel.
én biztos, hogy fel fogom őket hívni.összességében kicsit megnyugodtam, mivel egyrészt nekem még jutott telefon, másrészt a telefonszám is nagy segítség lehet.
ennek az az oka, hogy a munkahelyi címemet adtam meg átvételi címként, ahol csak 1/2 2 -ig leszek, így akár még le is maradhatnék az átvételről, hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni. -
Agartner
csendes tag
válasz
HUTCHDB #3723 üzenetére
en meg mindig azt mondom, hogy mindegyik nagyon jo, de egyik tudasat sem hasznalja ki senki se. 10 eve sem volt szuksegunk LTE-re, meg a 99% ra ami van benne. A reklamok hatasara kezded azt mondani, ez kell nekem!
Szoval nyugodtan vegyel ONE-t, vagy azt, ami jobban tetszik. Egyikkel sem nyul melle az ember. Szerintem.
A HTC one tenyleg nagyon premium erzet ha fogod, meg a menu is stilusra mas. Bar samsungrol gondolom nehez atszokni...
-
MerLinh
senior tag
válasz
HUTCHDB #2505 üzenetére
nem úgy kell érteni, hogy van egy gyári rom amire vissza lehet állítani az egészet mintha most vetted volna a boltban ez RUU, htcnél soha sem kellett plusz program a rom frissítéshez, egybe lehetett letölteni, és elinditani mint egy program telepítést, szóval nem tudsz elrontani semmit
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #2445 üzenetére
Kérdezd Kalandort, ő mondja meg mikor kerül ki. Már el van fogadva, korrektor is tegnap ellenőrizte. Szóval passzolom
(#2449) Burt1793: Ahogy Szélsz mondja... mondjuk már kurvára örülnék ha megjelenne, direkt időzítettem S4 megjelenésére, na meg a HTC One hazai elterjedése előtt, hogy tudjanak dönteni az emberek
A hülye Veleteches főcikk miatt nem került még ki szerintem. -
-
BenHans
addikt
válasz
HUTCHDB #2018 üzenetére
Nekem még [ez] tetszett meg nagyon. A hátlapja alu elvileg, de miből van a többi része? Gélszerű vagy kemény műanyag/gumi?
Ha sikerül megoldanom hogy One -om legyen akkor veszek rá egy bőrtokot (bugatti) meg a gyári flipet is mert az is nagyon bejön, és lehet kipróbálom ezt is amit fentebb linkeltem, remélem fasza ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest