-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
spawn21 #18860 üzenetére
hálózati korlátozás feloldása cimszó alatt:
[díjszabás 2013. december 1. napjától ] -
turika86
aktív tag
válasz
spawn21 #18697 üzenetére
Én sem értem min izgultok szinte semmi látható változás nem lesz... Én 4.4 nexus 4 ről jöttem és a fehér ikonok meg az art-on kívül nem sok ja de az áttetsző menügombok... De ez a telefon már 4.3 al is gyorsabb... Az Akksi időről nem is beszélve, remélem azt nem szúrjak el 4.4 el...
-
NandorHUN
addikt
válasz
spawn21 #18620 üzenetére
Én is leejtettem már többször, de alig lett baja, igazábol többek között pont ezért küldtem be a szervizbe, hogy cseréljék a kijelzőt meg az oldalát a telonak, ezt szerencsére meg is tették....
Csak persze updateltek 1.54-re... mind1, még januárig várok, ha addig nem jön S-off akkor valoszeg mér nem is fog. -
SimonYana
addikt
válasz
spawn21 #18575 üzenetére
Én másikat alkalmazok és azzal sem!
Na nem mintha olyan fontos lenne az a pár ember akinek bent a képe , de akkor is!
Miért van ez a HTC-nél? -
-
djapor96
senior tag
válasz
spawn21 #17818 üzenetére
Bocs, de ezt én sem tudom megérteni. Van egy baromi szép telefonom, amit egy otromba gumibugyiba húzok, azért, hogy majd ha egyszer el akarom adni, akkor jó állapotú legyen.... ááááá...
Ez olyan mint az autóba az üléshuzat...... azért olyan kárpittal választottam az autót, mert az tetszett, nem azért, hogy valami fossal eltakarjam...
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
spawn21 #17637 üzenetére
belakás alatt értsd kontakt sync, sms restore gmailből, fácsebúk, meg app telepítés amiket használok (chrome, netbank, dropbox, skype, whatsapp,meg 2-3 játék amit még el sem indítottam)
gyakorlatilag semmi extra: ugyanazokat raktam vissza, ami fent volt a szervíz előtt is 4.2.2-n
-
Krisz0630
senior tag
válasz
spawn21 #17633 üzenetére
Akkuprobléma, hívás közbeni hangszóró pattogás/recsegés (a másik fél rosszul hallott), melegedés (tudom hogy fém de már szinte sima "nyomkodásnál" és eléggé felmelegedett), közelségérzékelő sem működött megfelelően.
Első szerviznél nem javítottak semmit, csak romcsere volt. Viszont szétszedték a készüléket és csúnyán illesztették vissza a kijelzőt. Másnap vissza is küldtem és azóta sem kaptam még az sms-t hogy kész lenne.
Röviden ennyi.
-
NTonee
veterán
válasz
spawn21 #14967 üzenetére
azért a htc név jó lenne, ha megmaradna. Sajnos lehetett számítani ilyen pletykákra, de hogy jó lesz e ez, ha valóban megtörténik... pénzügyileg legalább biztos háttér lenne.
Ed Parker: csak épp az alkatrész ellátással vannak gondok. Mióta kínai kézben van, azóta az "idősebb" volvósok annyira nem tapsolnak.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
spawn21 #14929 üzenetére
Nem teljesen értem hogy mire reagáltál
ha arra hogy az i4 nem jó,ez nem is volt téma,csak anyaghasználat miatt hoztam fel példaként es hogy szép,de ennyi.
Adodaniel:ebben egyet is értünk,de ha azt nézed,hogy a készülék árához képest a tok mennyi? 10%? Van annyi?
nem tudom,mert sosem használok ilyet.
ezért mondom,hogy oda a könnyűség és a dizájn. -
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #14729 üzenetére
Idehaza ez nem jellemző mivel csak SimLock van és a szoftverbe nem nyúltak bele illetve a CID is simán 032-es mint a függetleneknek.
(#14725) Derrewyn: szerinted az OIS mi?
(#14730) enginev3.0: mit gondolsz egy mechanikus megoldást tudsz ki/be kapcsolgatni szoftveresen?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #14459 üzenetére
Hogyne hozna.
Vagy én nem tudom mit vártok 1 patchtől.OpenGL 3.0-ás támogatás, ami eddig nem volt az androidban.
Szebb játékok, új motor, pl.: Aszfalt 8.
Ami más motorral fog tudni a 4.3-ason, mert támogatja az openGl 3-at.
Plusz kicsit megbuherálva, javítva a project butter.
Szóval az eddigi szmút készülékünk még simábban fog működni,
lapozni és a többi. -
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #14467 üzenetére
A lényeg, hogy adatátviteli és telefonhívás minőségjavító Nokia szabadalmakat sért a Egyesült Államok bírósága szerint ezért újra kell tervezzék a chip-et különben import tilalom fog sújtani több HTC modellt, köztük a One-t is. Ezért a HTC és a Qualcomm összedolgoznak, hogy megoldást találjanak rá.
(#14468) jános: akkor várd meg a Nexus 5-öt... Megkapsz majd minden frissítést első kézből, de minden gyártóspecifikus extráról le is mondhatsz cserébe. Választhatsz Google Play Edition-t is egyes típusokból, ilyen a One is, de ott is buksz pár dolgot. Valamint szerintem az sem garantált, hogy a jövőben megjelenő frissítésekkel jobb lesz az adott készülék, sőt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
spawn21 #14392 üzenetére
Most próbáld meg úgy, hogy a gyorsindítást (menü--> ki/be) kikapcsolod.
Ekkor nem fog ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Mindezt azért, mert rendesen kikapcsolva nem tud ébreszteni (talán pár mtk chipsetes telefon képes rá csak), míg a gyorsindításos kikapcsolás nem igazi kikapcsolás. -
csacsi67
addikt
válasz
spawn21 #14042 üzenetére
Mondom ez router függö is lehet de nem jellemzö inkább maga az android rendszer hibája.Még egy ios eszköz pár perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit és nem szivja az akksit mig a droid ha le is kapcsolja nem bizti hogy még gmailnél üzenetnél is felébred.Tapasztaltam sajna.
-
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #13932 üzenetére
Teljesen gyári 4.2.2 van rajta, programból sincsen mókolt, playről van az összes progi.
De hogy tudnám kideríteni, mi intézte a hivást? Hiváslistában nem szerepel :SZack:
Én csak azért kérdezem, mert előfizetésem van, és ha ez a háttérben nekiáll telefonálni csak a telefonszámlán fogom észrevenni... Ezért szeretnék utánajárni hogy ez most hogy történhetett meg. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #13302 üzenetére
Hát, csak néha ránézek, hogy van e még szabad memóóória.
Szerencsére mindig akad... Csak akkor is förmedve nézek rá, ha 1 fos alkalmazás
123 megát foglal.... :/ És nem is létfontosságú app...
Azért legyen már viselkedése.Az akksit zabálják? Mindjárt lövöldözöm lefele akkor sorba űűket.
Hát én reggel este töltöm. De csak azért, mert állandóan nyomkodom.
Mióta levettem max fényerőről automatikusra, jobban bírja.
Meg nem merül le csontra sosem, sőt még 50% alá sem nagyon engedem...
Úgy vagyok vele, ha hirtelen menni kell valahova, legyen benne szufla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest