-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Pár hete nézegetem már ezt a telefont és egyre inkább megérik bennem az elhatározás a váltásra. Eddig nem tartottam egyik fajta/féle telefont sem megfelelőnek (számomra), hogy váltsak a jó öreg DHD-ról, de ez a telefon nagyon bejön.
Biztos feltették már előttem a kérdést, de sebaj, én nem találtam a keresővel érdemleges választNos. A kérdésem az lenne, hogy hol megérős anyagilag venni egy ilyen telefont?
Ami nekem kell:
Minden gyári tartozék, eredeti csomagolás, 0 kilométeres (zsír új), 2 év htc gari, gyári függetlenségEsetleg milyen boltokat tudnátok ajánlani?
Néztem a speedshopot példának okáért, de kíváncsi vagyok ilyen feltételekkel lehet-e olcsóbban is kapni ilyen telefont. Az expansys.hu -t is nézegettem, de ott pl nem is találtam garanciára utaló nyomokat. Illetve találtam olyan oldalt is, ahol EU garancia van. Ez mit takar? Esetleg az expansys-el van valakinek valami tapasztalata?Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest