- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bdanyy addikt válasz  adamssss

üzenetére adamssss

üzenetéreNekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában. 
 Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzon Egyelőre még nem volt crashem. Kb 25gigat érsz alapból el. Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.) Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet. Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e. Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest