- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában.
Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzonEgyelőre még nem volt crashem.
Kb 25gigat érsz alapból el.
Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.)
Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet.
Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e.
Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Magisk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest