Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam írok néhány tapasztalatot, amik lehet hogy ugye csak nekem újak, de lehet valakinek még hasznos infó lehet.
Nos nálam van most már 8 napja a telefon, szóval az biztos, hogy marad. (mondjuk kapják be, hogy egy hét alatt csökkent 20 forintot az ára, de ez más tészta)
Nekem mindenféle nyitogatás, meg egyéb nyúlkálás nélkül tökéletesen megfelel a készülék, még mindig gyors, és amire nekem szükségem van arra hibátlan.
- e-mail fiókok szinkronizálása, és a levelezés használatára hibátlan, bár van egy apró bökkenő benne, amire kérnék segítséget.
freemail-es postafióknál a kimenő SMTP szolgáltató a T levelezőrendszere ugyebár. Viszont ha WiFi-n vagyok akkor logikusan hibára fut a levelek küldése, hiszen akkor nem a T az internetszolgáltatóm. Van arra valamilyen megoldás, hogy a levélküldésnél mindig a mobilnetet használjam, bekapcsolt és aktív WiFi mellett???- céges hálózaton lévő Synology NAS-t gond nélkül elérem szerencsére vele mindenhol, ami nagyon jó hír végre
- mindenféle hókuszpókusz nélkül felismeri a nyomtatókat, tehát ha a hálózaton van nyomtató, akkor két kattintással bármit nyomtathatunk, legyen az kép, doksi, bármi
GPS-t még nem próbáltam rajta, gondolom működik rendesen, bár a G-s navigációt ha tudom akkor lecserélem a GO-ra, ha találok hozzá, mert az jobban a szívemhez nőtt.
Bár kétségtelen a hangbemondásos úticélmegadás elég vagány..
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Star Trek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest