Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam írok néhány tapasztalatot, amik lehet hogy ugye csak nekem újak, de lehet valakinek még hasznos infó lehet.
Nos nálam van most már 8 napja a telefon, szóval az biztos, hogy marad. (mondjuk kapják be, hogy egy hét alatt csökkent 20 forintot az ára, de ez más tészta)
Nekem mindenféle nyitogatás, meg egyéb nyúlkálás nélkül tökéletesen megfelel a készülék, még mindig gyors, és amire nekem szükségem van arra hibátlan.
- e-mail fiókok szinkronizálása, és a levelezés használatára hibátlan, bár van egy apró bökkenő benne, amire kérnék segítséget.
freemail-es postafióknál a kimenő SMTP szolgáltató a T levelezőrendszere ugyebár. Viszont ha WiFi-n vagyok akkor logikusan hibára fut a levelek küldése, hiszen akkor nem a T az internetszolgáltatóm. Van arra valamilyen megoldás, hogy a levélküldésnél mindig a mobilnetet használjam, bekapcsolt és aktív WiFi mellett???- céges hálózaton lévő Synology NAS-t gond nélkül elérem szerencsére vele mindenhol, ami nagyon jó hír végre
- mindenféle hókuszpókusz nélkül felismeri a nyomtatókat, tehát ha a hálózaton van nyomtató, akkor két kattintással bármit nyomtathatunk, legyen az kép, doksi, bármi
GPS-t még nem próbáltam rajta, gondolom működik rendesen, bár a G-s navigációt ha tudom akkor lecserélem a GO-ra, ha találok hozzá, mert az jobban a szívemhez nőtt.
Bár kétségtelen a hangbemondásos úticélmegadás elég vagány..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő