- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
elvittem a telot a boltba hogy akkor csere de ereztem nem lesz ez egyszeru...
mondom a csajnak pixelhiba, csak fekete hatternel latszik es egyetlen egy darab pici pixel zold, rohadt nehezen latszik. mutatom neki nem latja. mutatom hogy hol keresse nem latja.. erre mutatja a kollegaknak de ugy hogy igy az orra ele dugja "latsz zold pottyot,?" es elveszi a telot. nem csodalom hogy nem vettek eszre de akkor is.. mondja a no, ha lenne is csak 3 pixeltolcserelnek az alatt nem. mondom neki ok, ajkor a keszulek osszeilleszteset kifogasolom akkor azert kerem a cseret. nezi, nezi o nem latt semmit. mondom neki kezzel ossze tudom nyomni a keszulek sarkat annyira el all! asszondja lehet bar o nem latja de akkor a keszuleket kulso serules erte "nem rendeltetes szeru hasznalat". probaltam ertesere adni hogy 160 ezres telonal nyilvan ha semmi baja nem poenbol akarom csereltetni van jobb dolgom is. na akkor megnezettek ott a boltban levo vevokkel hogy szerintuk elall-e a keszulek sarka, amit igazolt is egy pali hogy igen ott hezag van.
jegyzokonyv szovege: "a keszuleken az ugyfel elmondasa szerint pixel hiba latszik!(ezt mi nem tapasztaltuk) A keszulek felso reszenel az anyag el van kisse valva az osszeillesztesnel"
mivel nincs keszleten ilyen telefonjuk azt mondtak rendelnek, es legkesobb 2 het mulva kicserelik.... ha cserelik de viszek majd nagyitot, nagyitoval a nyugdijjas szuleim is lattak a pixelhibat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Medence topik
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest