-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na amit ígértem... Ezt azért fenntartással kell kezelni, mert nem gyári rom volt rajta, hanem egy kiforratlan szutyok és a kamera sokszor bizonytalanul működött. Eszem is a kefét, hogy nem tudtam értelmes összehasonlító videót gyártani, de... ez is több mint a semmi.
Depesche Mode Wordl Tour 2013 Budapest by Samsunbg Galaxy S 4 (Angel)
De ha már hasonlítgatunk, hasonlítgassunk:
- HTC szebb videót csinál
- HTC-nek nagyobb a látószöge, ami koncentre hatványozottan szükséges
- HTC jobb hanggal vette fel a videókat mint az S4
- HTC közel sem remeg annyira, pedig S4-nél kifejezetten figyeltem a remegésre, mert abban nincs stabiDe oit az érem másik oldala,m gyári rommal az S4 jobb videót készített.... valószínűleg itt is segített volna, ha értelmes rom van rajta, de annyit szerintem nem, hogy a HTC-nél jobb legyen a Depeche Mode koncert felvétel. Aztán meg fene tudja...én már nem fogom tudni kideríteni, mert kétlem, hogy meg lesz még ez a két telefonom, mire visszajön a Depeche Mode Budapestre

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest