Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Sziasztok,
A következő történt:
Megérkeztek végre a telefon felújításához rendelt alkatrészek, az új kamera, akku, és a hátsó házrész.
A délután nagyrésze az alkatrészek cseréjével ment el, először szedtem szét ilyen telefont (más gyártóhóz elég sokat volt már szerencsém), és elég flottul le is ment az alkatrész-csere, viszont most valami egészen idegesítő és aggasztó jelenséget produkál a szerkentyű:
A teló töltőn van, szépen mennek fel a százalékok, aztán leveszem töltőről, és max. 1-2 percen belül a telefon kikapcsol, és mintha nem lenne töltve, a HTC logón túl nem jut az újrabekapcsolásnál.
Őszinte leszek, most kicsit ideges vagyok, mert ugyan kifejezetten óvatos voltam és inkább türelemmel mint erővel oldottam meg a ház szétszedésétől kezdve mindent, attól félek, valami megsérülhetett a szerelés közben. Aki cserélt, cseréltetett aksit, vagy tudja, mi okozhat ilyen jelenséget, legyen olyan kedves és írjon nekem valami okosat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest