- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi. Megfogadtam a tanácsod, de az eddig makulátlan akkuval gondjaim vannak. Sose merült még kikapcsig, most abszolút értetlenül állok a problémával szemben. Négyszer fullra töltöttem, de totál zavarodottan merül továbbra is. 50 százalékig arányosan, aztán lerakom éjszakára aludni, és reggel úgy ébredek, hogy a semmitől csutkára van merülve. Alacsonyabb töltöttségnél pillanatok alatt elfogynak a százalékok, feltöltve semmi gond. A nagyobb gondom viszont nem ez, hanem az, hogy az akku fele annyi ideig sem bírja, mint előtte. Az én igénybevételem mellett a két napot minimum tudta, most egy nap a plafon. Szerintem totál átvágja magát a telefon, magával az akkuval nem lehet probléma. Van valamiféle javaslatod, esetleg bárki másnak? Jelenleg a telefon kis túlzással használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest