Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videókártya nem dolgozik rendesen (20-30% kihasználtság)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabi1986
csendes tag
El kell keserítselek, de nekem nem lesz másfél héten belül telefonom pedig én április 4-én rendeltem. Szerintem egy 7-szer biztos, hogy változott a várható érkezés mióta én megrendeltem. Általában megvárják az utolsó napot de néha még előtte módosítanak
Mondjuk én feketét rendeltem és még csak most érkezett be egy 4 napja az első szállítmány. Én olyan 120dik vagyok és elvileg lement egy 30. A szürke az jobban jön de ott többen is állnak sorba. Szerintem örülj annak ha még májusban megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk én feketét rendeltem és még csak most érkezett be egy 4 napja az első szállítmány. Én olyan 120dik vagyok és elvileg lement egy 30. A szürke az jobban jön de ott többen is állnak sorba. Szerintem örülj annak ha még májusban megkapod.