Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Üdv,
Igen, jobb lett az M8 kamerája, szoftveresen csiszoltak rajta picit, illetve nekem színűbbnek tűnnek a képek, plusz egy kicsit jobban érződik a képeken a tárgyak elhelyezkedése egymáshoz viszonyítva (közelebb, távolabb (hozzád))
Illetve jó pár plusz "szerkesztési" opciót biztosít, mint például 3D hatás később a képen, ami nekem nagyon tetszik, vagy az Ufocus, amivel a képből ki tudod emelni azt, amire fókuszáltál, és így tovább, csak futólag nézegettem meg, nem sokat fényképezek vele, viszont amit használtam/láttam, az érezhetően jobb lett.
De az a legjobb az egészben, hogy telefonon aki látja a képeket, mindenki kb lefossa a bokáját, hogy "hűű milyen képet csinál", de persze ez a szép kijelzőnek köszönhető
Gépre felmásolva is színesebbek, kevésbé "sminkhatásúak" a képek, de ha belenagyítasz, akkor kb ugyan olyan pixeles, mint az M7 volt.
Remélem tudtam segíteni
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest