Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tiger.

nagyúr

válasz jozso1989 #27566 üzenetére

A cikket nem annyira olvastam a hozzászolások a jók idézek.

Kb 2 hete szükségem volt egy kártyafüggetlen telefonra, mert 2x megyek külföldre, és a folyamatos mobilnet miatt, gondoltam veszek valami másmilyen telefont, pl ami nem iphone, mert az ugyebár van. Kezdtem egy LG G2-vel. Elsőre nem rossz,Ez az android, vagy mi a fasz, egész jól működik... Na gondoltam, meglepően jó. Aha... 3 nap után 0 perc telefonálás után behalt a kijelzője. service. Na Zsoltika barátom, hogy ne kelljen megvárnom míg az LG-t a szervíz kicseréli, vagy megjavítja, adott egy Samsung S4-et. Ez még működik, de egy kalap szar. Egy iphone-hoz képest minden tekintetben. Mivel használom mindkettőt, így van valós viszonyítási alapom, és nem egy "3 éve vettem egy i4s-t, és az szar-volt"-ra kell alapozni. Egyszó mint száz, van az iphone 5s, és van a többi hulladék.
    Erre írtam én ezt

Azért a HTC ONE M7sztem sok mindenben kenterben veri,tény hogy az android rendszer egy kalap szar de a tudása a telefonnak nem hétköznapi.Nem mellesleg nem egy árban van,de ezen imádok zenét hallgatni és még sosem fagyott le nem akadozik gyors és stabil,még a rendszer ellenére is.Nekem sem 1 féle telefon fordult meg a kezeim közül de ami nekem fontos hogy szépen szóljon a saját hangszóróján, az meg van.Amúgy meg előfordul hogy az ember kifog egy selejt hibás modellt de ez bármelyik telefonra igaz.

Új hozzászólás Aktív témák