- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
Új panel[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest