- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
Új panel[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest