Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeatLeon08

tag

Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
    Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.

Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
    Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
    Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.

Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
    Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
    Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.

Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
    Új panel[link]

Új hozzászólás Aktív témák