-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793
üzenetére
Ok, beke

Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest