Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaben0211
tag
válasz
daver88 #22302 üzenetére
csak ezen nem muxik. a 2 csikos belemegy siman de eza 3as nem semmilyen fajtából se fejhallgató se fül. más eszközökön működnek. a tokot levettem mert énis azthittem hogy azmiatt van de nem. bedugom csontig és épphogy meghúzom picit már ki is esik belőle. de csak a 3 csíkosoknál csinálja ezt. eddig azthittem hogy direkt nemjó hozzá ezért nemis érdekelt de akkot ezekszerint gebasz van
-
Sanki
addikt
válasz
daver88 #21619 üzenetére
Köszi a képeket.
Ezúttal én is feltettem pár képet a Xiaomi tripodról. Gearbest link
KépekAnyaghasználat a szokásos xiaomi minőség, a bluetooth gombot bele kell pattintani/tolni a helyére. Rendesen tartja ez is a telefont, részemről ajánlott.
-
Zοltta
senior tag
válasz
daver88 #21178 üzenetére
Ez elkeserítő, de nem azért és elmernek kérni érte 110k. huf-ot
.. Nem tudom ,hogy bevállaljam-e ha már a fülhallgatós része annyira nem jó..
zzola (#21176)
Bár hogy - hogy nem jó ? Én jelenleg szeretem ,ha be dugom, zene bekapcs és más dimenzióba visz át. Nem hallom a buszon a banyák kiről panaszkodnak
De mondjuk az is lényeges, hogy tisztán szóljon a zene és ne olyan 100 forintos kis csipogó minőséget adjon vissza ha lehetde ekkora árnál többet is várnék el a 100ft-os minőségtől
Igen.. ahogy irod sajnos vagy nem sajnos, úgy mond vájtfülü vagyok én is és drága telefonál a hang rész + a fotó rész jön nálam, aztán az aksi és a telefon anyaga.
Esetleg mindkettőtöknek van ilyen készüléke ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
daver88 #21174 üzenetére
Igen, lesz külső bt hangszóróm, de ennyire eltávolodtak volna a gyártók a jó hangminőségtől a telefonokon?
Elvileg a Honor 8-on jól szólnak a füles/fejesek.JBL FLIP III -ra gondoltam vagy a Charge 3 ra mivel egyszer akarok venni jó külső bt hangszórót..
Azt mondod, hogy felejtős manapság telefonról zenét hallgatni az csak úgy is arra van ,hogy zenéljen mikor hívnak ?
Annó, az Xperia L-em igen szépen szólt fél hangerőn, olyan volt mint manapság egy voda smart speed 6 full hangerön.
-
felixo
őstag
válasz
daver88 #21099 üzenetére
Reggel néztem, még 10 ezer forint felett volt, most nézem és 49%-os akció van rá.
BlitzWolf® BW-P3 10000mAh 18W QC3.0 Dual USB Port Power Bank With Power3S Tech
-
qbeer666
tag
válasz
daver88 #21075 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Nekem eddig 3 óra 28%-on, de persze én maximálisan megterhelem. Van Insta, fb, fb messenger, egyebek. Mobilnet és Wifi, bluetoothal egyetemben bekapcsolva és még 10 percet fényképeztem is. Tehát elégedett vagyok vele. 7-esről váltottam tegnap, nagyon -nagyon szép.
-
nrg_52
addikt
válasz
daver88 #20393 üzenetére
Ha pontosan van felteve, akkor szinte nulla a bubi (hozzateve, hogy nem pontosak a kivagasok) . A hajszalkarcos dolog az teny egy ido utan (bar en speciel lezart kepernyo mellett letojom, amig a valos hasznalatot nem befolyasolja). Vedeni jol ved, mert a pici lanyom csak ma legalabb 3x ejtette le, de cafele szilikon+brotect megvedte. Eddig nekem meg mindig a lejgobbnak szamit, az esztetikat tartva szem ott.
-
donciccio
csendes tag
válasz
daver88 #19914 üzenetére
igazad van. nem lesz tőle szebb,vagy valami ilyesmi,de legalább kap némi védelmet. van egy samsung galaxy s3-asom. ahhoz ilyen tokot használtam: [link]
ettől sem lett szebb,viszont bármit kibírt.
ehhez is vennék ilyen love mei tokot,csak éppen nem kapni. az egyik ismerősömnek honor 6-a van. ahhoz lehet kapni ilyen brutál tokot. [link]
-
dave0825
őstag
válasz
daver88 #17347 üzenetére
Enyém ugyanilyen volt, csak a másik felén.
Kivettem a telót, jól megnyomkodtam befele, már semmi baja. Szállításkor gondolom össze-vissza hajolgatott, vagy sokáig volt egy állásba, és úgy maradt, mivel nagyon vékony a tok, nem nehéz elképzelni, hogy ilyen. Persze, tehette volna valami kemény dobozba, vagy valamibe, hogy ne legyen ilyen, de nem vészes, 2 perc volt helyrehozni, 210 Ft volt eBay-en. Nem gyártási hiba, az biztos, mert nekem eltűnt.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
daver88 #17097 üzenetére
Igen, mobilcornertől rendeltem, és ajándékként volt a dobozban headset, és tok. Bocsi, ezt kifelejtettem. Ez az a tok, ha valaki szeretne rendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest