- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Én is csatlakozom a honor 8 táborába. 6 órát szántam a topic átolvasására és azután rendeltem. Ma jött meg a kék 64 GB. Eszméletlen gyönyörű. Anyósom ki volt akadva hogy ennyit adtam egy telefonért de mikor meglátta aztmondta hogy najó talán megért ennyit, és még csak a kivüljét látta. Honor 4c ről váltottam, úgyhogy az emui nem volt szokatlan, nagyon hamar felismertem mindent de hatalmas előrelépés hozzá képest is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!! Ja és egyáltalán nem csúszik pedig izzadós a tenyerem asztalon vagy más felületen tényleg életre kel. Ez csak egy ilyen élménybeszámoló, remélem nem veszitek zokon
És mégvalami az enyém már B120 al jött ki, pedig kiváncsi voltam hogy ennek a képje is raszteres-e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest