- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
miroon #13628 üzenetére
Felraktam az autó tetejére. Az asszony meg felnyitotta a golf hátsó-ajtót- És a teló beesett az ajtó meg a tető közé. És a hátulja nekitámaszkodott az ajtó keretnek, az üveg felől meg nyomta az maga az ajtó. A családban mindenki sírt miatta. Legfőképp az asszony. Nem is tudok rá haragudni. Ez van.
Kb 2 hete van meg. Gondolkoztam mi legyen, de az igazság az, hogy nem igen tudnék mást elképzelni magamnak. Szóval aszem fan lettem.
Ami durva, hogy a hátuljának max annyi a baja, hogy enyhén íves, de ez sztem a vagy az akku vagy a keret miatt van. Egy nilkin szilikon tok volt rajta. De mivel ez nem ért fentebb mint az üvegfólia, így én még pluszba kívülről rátettem egy z3-asnak a tokját. Igaz hogy fényképezéskor aggatott, de pár hetet kibírok míg megjön az ali-ról. És a dupla tok körben és hátul megtette a hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Gumi és felni topik
- Játékfejlesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest