Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crestol
tag
Valaki valami olcsó beszerzési helyet?! Lehetőleg EU-s modellre?
-
retroid
senior tag
válasz Banderasz74 #13695 üzenetére
Most raktam fel pont azt
SD kártya kell meg tarcsazos szervuzmenuiPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
-
zzola
titán
Tegnap FF-rel feltoltam az OTA B380-at. Most menet közben vagyok, de érezhetően jobb az akku idő...
-
Sragi
őstag
Nem tudom volt e már valakinek ilyen, mivel kevesebbet kovetem a forumot.
A lényeg az, hogy mostanaban kezdte a telefon, hogy nem húzza le az ertesitesi sávot teljesen. Se a szoftveres gombbal se a lenyomat olvasóval. Ujrainditas segít csak rajta.
Az akku használat is egyre jobban elszomorit... -
-
sityuka80
tag
Ha viszont az alkalmazások-alkalmazásinfó és azon belül tudom állítani de jelezni hanggal így sem jelez.
Az ikon és a villogo fény megjön de hang nincs.
Ha értesítési és állapotsáv felől közelítem ott nincs a listában.
Törölni nem tudom csak a frissítéseket eltávolítani, nem? -
nrg_52
addikt
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Sanki
addikt
válasz atillaahun #13686 üzenetére
Néha szenvedős..
Nálam szerencsére már mindent felismer. -
Sanki
addikt
válasz atillaahun #13684 üzenetére
Igen, korábban lett linkelve már úgy rémlik, keresővel szerintem meg is lehet keresni.
-
Sanki
addikt
válasz atillaahun #13678 üzenetére
Próbáld másik kicsomagolóval,azt hiszem nekem se működött mindegyikkel.
Az email címedre kapni fogsz egy kódot (a jobb oldala elvileg egy gomb). -
atillaahun
veterán
Egy kis segítséget kérnék.
Nektek működik az ADB link az összefoglalóban? Nálam letöltés után azt írja nem lehet kicsomagolni.
A bootloader-t próbálnám nyitni a leírás szerint, de már ezt a képet sem értem. Mi az hogy "Biztonsági kód 1 percen belül megkapod a fenti email címre"? Mégis hogy kapom meg? Nyomogattam azt a gombot de nem jött semmi.
Miért vannak ugyanazon műveletekhez különböző leírások? Nem igazán lehet rajta kiigazodni, hogy most akkor mihez melyiket kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Csabikavagyo
tag
Sziasztok!
Tudom,hogy ez nem a fotós topic,de hátha érdekel bennetek jó pár darab légi felvétel (csak fotó) Honor 8-cal.
[ Szerkesztve ]
-
Poseidon.
újonc
Sziasztok!
Szerintetek jó, ha innen rendelem ezt a telefont? Kék színben szeretném. Gondolom itt is 2 év garancia van rá. Biztosan újat kapok? Miért olcsóbb itt 35K-val, mint pl MM-ban?[ Szerkesztve ]
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Frissítés óta a gmail értesítéseket hanggal nem jelzi.
Másnál is előfordult ez? -
norberto9
aktív tag
válasz AngeloDivina #13583 üzenetére
Szia!Én is nézegettem ezt a fóliát,de nekem egy telefonboltos mondta hogy nem venne ilyet a helyemben mert volt vele dolga és a szélén a fólia feljött.De neked hátha jó lesz
-
spider80
őstag
válasz Gedeon31 #13660 üzenetére
Igen. Telefon kezelő--alkalmazás zárolása
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Gedeon31
addikt
Olyat lehet csinálni ,hogy alkalmazás ami a telefonomon van ujjlenyomat olvasóval tudjam fel oldani?
-
Quqesz
nagyúr
Megvolt az első igazi használata nálam a telefonnak és 40h akksiról,3:34h kijelző,40 perc navi(Here és nem volt töltőn) és kb 40-50 kép/videó. Teljes megelégedés b360-al(a mikrolagok meg nem izgatnak)!!! Nagyon jó telefon ez!
7HeadsDragon
😥😲😱 Részvétem, de megértem miért ragaszkodsz hozzá.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Milli82
tag
Sziasztok meg tudja írni nekem valaki melyik szerviz cserél kijelzőt jó minőségben? Fél liter vodka után nehéz a navigációt kezelni...
Asus AC85P - DS118
-
nrg_52
addikt
Lehet, hogy nincs olyan mint a nillkin meretben, de legalabb ez is aranyos korbe, nem ugy, mint amiket itthon lehet kapni dragabban, igy egyutt fogok tudni vele elni. Amiatt meg, hogy rugalmas, valoszinuleg jobban ved utodes eseten, bar ne kelljen megtudnom inkabb. 😀
-
fdisk
őstag
Frissült a firmware finder.
Most már közvetlenül le lehet tölteni az updateket.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nrg_52
addikt
Mar megjott, de meg nem pattintottam fel, mert a melohelyemen felejtettem. Nagyon jo minosegunek tunik es besz@ras, de tenyleg hajlekony.Igy fog kinezni felteve, mar ha leszek olyan ugyes, mint a srac xda-n. 😀 Azonnal rendeltem is egyet tartalekba, amint kibontottam, a szamlan volt egy 10%-os kuponkod is kovetkezo vasarlashoz. Gyorsan megjott, 3 vagy 4 nap volt.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
-
jatszo81
csendes tag
válasz 7Heads Drago #13645 üzenetére
-
Sanki
addikt
válasz 7Heads Drago #13645 üzenetére
Nillkin h+ pro eddig a legszélesebb, van kicsivel kisebb de sokkal olcsóbb.
Majd később mrg tudom keresni a linket. -
7Heads Drago
veterán
Mivel az üvegfólia is összetört rendelnem kellene újat. Melyiket érdemes? Anélkül nem akarom hurcolászni a telot.
Az itthoni 3500 ft azért elégé kiábrándító.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
spider80
őstag
válasz 7Heads Drago #13642 üzenetére
Szerintem rakd bele mindenképp a töltőt is! Nehogy emiatt dobják vissza.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
zzola
titán
válasz 7Heads Drago #13642 üzenetére
Van, ahol kijönnek házhoz...
-
7Heads Drago
veterán
Na ez azért elégé durva. Vasárnap délelőtt 11:30 felveszik a telót a Huawei Centerbe! És teljesen ledöbbentem amit mondott. Vigyem be Kecskemétre a nagy postára és a Huawei logóval ellátott ablaknál kapok csomagolást hozzá és egy adatlapot, ahol mindent írjak le és a továbbiakat ők intézik. Na ezt melyik gyártó tudja így?
Mivel szgépeket javítok így az eddigi tapasztalatok alapján a Dell, Apc, Packard-bell tudott nekem hasonló szintet. Ezek háztól-házig tolták nekem a garit. Nyilván nem olcsók, de a szerviz sehol se olcsó. Már csak azért kell imádkozni hogy 50-be beleférjen.
Úgy hiányzott, mint léggömbárusnak a nyílzápor.
Sajnos van már rossz tapasztalatom telo javítással. A Sultan Szervizet ha lehet kerüljétek el nagy ívben!
Nem szeretnék a kezembe fogni megint egy nevetségesen össze rakot telot fogni.zzola: Tudom hogy van jobb is, de én már ennek is örülök.
Kérdés: a töltő kell a csomagba? Mivel annak semmi baja...
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mumtaz
senior tag
válasz szendo777 #13630 üzenetére
Naz az már szinte olyan kategóriának látszana, hogy nem csak "jajj elejtettem", hanem "baszki, betörtél? nesze még egy székláb is".
De annyiból "jó" ilyet látni, hogy aki meglátja, az kicsit jobban odafigyel, nehogy elejtse, vagy olyan helyre tegye, ahol rázuhanhat egy műhold.Szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz 7Heads Drago #13636 üzenetére
Amúgy hivatalos helyen vett honor 8ra járna 1 alkalomra 3 hónapig ingyenes kijelzőcsere törés esetén. Csak itt ugye hajlott is a készülék
-
7Heads Drago
veterán
válasz miroon #13628 üzenetére
Felraktam az autó tetejére. Az asszony meg felnyitotta a golf hátsó-ajtót- És a teló beesett az ajtó meg a tető közé. És a hátulja nekitámaszkodott az ajtó keretnek, az üveg felől meg nyomta az maga az ajtó. A családban mindenki sírt miatta. Legfőképp az asszony. Nem is tudok rá haragudni. Ez van.
Kb 2 hete van meg. Gondolkoztam mi legyen, de az igazság az, hogy nem igen tudnék mást elképzelni magamnak. Szóval aszem fan lettem.
Ami durva, hogy a hátuljának max annyi a baja, hogy enyhén íves, de ez sztem a vagy az akku vagy a keret miatt van. Egy nilkin szilikon tok volt rajta. De mivel ez nem ért fentebb mint az üvegfólia, így én még pluszba kívülről rátettem egy z3-asnak a tokját. Igaz hogy fényképezéskor aggatott, de pár hetet kibírok míg megjön az ali-ról. És a dupla tok körben és hátul megtette a hatását.[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
válasz AngeloDivina #13583 üzenetére
Szia!
Nálam 3 hete van a készüléken, semmi gond vele,
S-line tokot használok, szépen elfér a tok keretén belül, olyan fél mm lehet körbe a tok és az üveg között.
Egyet rendeltem, de azóta után rendeltem még, hogy legyen tartalék. -
Gedeon31
addikt
Nekem még nem ajánlotta fel B360 helyett a B380-at. Frissítenék, akkor is érdemes lenne a factory reset?
-
Sanki
addikt
válasz 7Heads Drago #13626 üzenetére
Próbáld meg a huawei centerbe leadni.
Reméljük, hogy javítható a készülék. -
szendo777
tag
-
miroon
aktív tag
-
clon
aktív tag
válasz 7Heads Drago #13626 üzenetére
(#13333) Andrew801
A hsz előlapcsere miatt komplett elő-hátlap-ujjlenyomatolvasó-akku cserét kapott mert ez az "előírás". A te esetedben ezek kellenek is és ha a keret is deformált akkor az is, ha a belsőt nem "ítélik" sérültnek akkor nagyjából ennyi.
Nem tom' de ez egy akciós H8 árának kb. a fele lehet. -
7Heads Drago
veterán
Hát nagyon szomorú vagyok. Tegnap sikerült legallyazni a honort
És nem elég hogy eltört a kijelző és összefolyt, hanem kicsit meg is hajolt az egész. A youtubes videók alapján az akku alsó szélén lehet a hajlítás benne. De csak a bal oldala íves, a jobb oldala egyenes. A jackdugótól kb 4-5 cm van a hajlítás, ami az akku lehet valszeg.
Viszont képet ad, csak mivel az érzékelőknél is pókhálós az üveg így mindig azt írja ki hogy ne takarja le a kijelzőt. Kikapcsolni folyamatos nyomva tartással ki tudom, de vissza is kapcsol. A kikapcs gomra sajnos nem lehet rányomni, mert ott nem érzékel.
A hátlap és a keret nem sérült.
Hova vigyem szerintettek? Speedshop vagy tmx? A készüléken van még 1,5 év gari. De nem volna baj, ha minél kisebb összegért mondanák meg, hogy érdemes e vele foglalkozni vagy vegyek másikat....
Ahogy szétszedős videót néztem a felső részben van az elektronika és ez meg alul kapta a nyomást. Egyedül az zavar hogy miért nem kapcsol ki.[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Ennek igazán örülök. Egyszerűen nem értem mit csináltak azok, akiknek jobb lett az új rendszer. Én most járok 30% töltöttségi szinten 5 óra 30 perc képernyő idővel. Nougat esetében ilyenkor már dughattam töltőre.
Ráadásul intenzíven használom.
[ Szerkesztve ]
-
LTh0ly
újonc
Igen, próbáltam a korai frissítést, de az se dob fel semmit nekem, ezek szerint valóban lejárt az a lehetőség.
De akkor ez azt jelenti, hogy a mi régiónkban még csak ilyen béta formában volt elérhető a 7-es android, és még majd csak most fog elérhetővé válni a normál frissítési útvonalakon keresztül?
-
clon
aktív tag
edigis 09.12-es vétel Nálam: B120-al autó fényerő nem működött rendesen, B131-es szintén fényerő hiba, B360 rendben működik, mindegyik esetében az üzemidő jó.
Én az itteni hsz-ok alapján azt látom van akinek egyik update sem cseszi szét a rendszert van akinek egyik javít a következő ront. Akinek hullámzó annak sosem lesz mindegyik frissítés után jó a telefon.
(#13615) jatszo81: a korai próba már lejárt, legfőképpen mert letöltési db korlát volt rajta (300000).
[ Szerkesztve ]
-
LTh0ly
újonc
Sziasztok!
A glamour megadta az utolsó lökést nekem ma, és egy napi olvasgatás, utánajárás után megvettem új drágaságomat, egy Honor 8-at.
Azt olvastam, hogy év elején ez már megkapta a nugát androidot meg az 5.0-ás emuit, de hiába akartam első lépésként az új rendszerre frissíteni az EMUI nem dob fel semmilyen update-et a mostani B131-es buildről.
Próbáltam itt visszaolvasni, de sehol nem találom ezt leírva: még nem ment le az összes hullám, van olyan honor 8, ami még vár a frissítésre? Az enyém az euronics-ből van, nem tudom, hogy ők milyen régióból hozzák be őket..
Ha pedig már meg kellene kapnom, akkor miért nem dobja fel a frissítő? PC-ről kell feltenni? Vagy csak várnom kell?
Köszönöm a válaszokat, tájékoztatást!
Üdv.:
Holy -
berek21
őstag
Aki sokallja a kijelző javításának az árát, az próbálkozhat.
http://s.aliexpress.com/IVBnyMFF
http://s.aliexpress.com/FvmUZree
Lancia Delta III eladó!
-
Szabi1991
újonc
Sziasztok! Pár napja vásároltam egy Honor 8 keszuleket es van hogy Youtube video alatt a videok, de csak videok halvanyan csikosak fuggolegesen.
Mi oka lehet?
Aggodnom kellene?
Mit tegyek?
Elore is koszonom szepen a segitseget! -
szendo777
tag
B360, tökéletes,bár még a 380 nem volt fent.
Honor 10 kék
-
-
jatszo81
csendes tag
360-as nekem is stabil, üzemidő jó. Szerintem csak finomhangolni kell a rendszert, és atom lesz .
-
bence66
csendes tag
B360, korai frissítéses, atom stabil, gyorsabb mint B120/131
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest