Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Fogta magát az awei 920-as fülhallgatóm és mostmár nem angolul beszél, hanem valami kínai nyelven... Eddig angolul mondta a dolgokat.
Másnak is csinált ilyet?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
B381-re nincs valakinek egy gyors linkje? Köszi!
-
dave0825
őstag
válasz dave0825 #15292 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megtaláltam a ludast: a böngésző volt (CM Browser). Pár napja/hete írogatta alul, hogy hány reklámot blokkolt (azt hittem eddig, hogy az AdAway írja), nem is figyeltem, hogy lett a böngésző beállításaiban egy új lehetőség: Adblock. Kikapcsoltam, az AdAway-t visszaraktam, most hibátlan minden.
Megizzasztott így éjjel, hogy holnap nem tudok fórumot, vagy Mobilarénát olvasni. Inkább az egyik vesémet vigyék el, de ne a Mobilarénát vagy társait.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Segítsetek, légyszi!
Aki használ AdAway-t, neki még nem volt ilyen? Az a helyzet, hogy olvasgattam a fórumot, majd valakinek írni akartam Privátot, és miután elküldte, meghülyült a telefon: itt a topikban nem mutatta a hsz-ekben a smiley-kat, se a Hardverapro főoldalán a legtöbb képet, megnéztem a Facebook-ot (böngészőből persze), ott sem jeleníti meg rendesen az egészet, csak betűket ír, semmi kép, vagy háttér. Hiába keresek rá Google-ben a Honor 8 topikra, nem nyitja meg, sem a Mobilarénás tesztet, azt írja, hogy nem jeleníthető meg (mintha nem lenne net), közben meg nem is azt a linket akarja megnyitni, hanem valami teljesen mást (próbáltam, hogy vágólapról beillesztem a teszt linkjét, vagy ezt a topik linkjét, de nem megy úgy sem). Közben alul írja, hogy 29, 26, 39 ads are blocked. Ennyit nem szokott írni, max ilyen 3-4-et. Az app-ban rányomtam, hogy reklámblokkoló kikapcsolása, vagy ilyesmi volt a neve, visszaállította ELVILEG az eredeti host fájlokat, újraindítottam a telefont, és ugyanaz a helyzet... Letöröltem az appot (adatokkal együtt), újraindítottam a telót, és még mindig írja, ha megnyitok valamit, hogy hány reklámot blokkolt. Azt hogy? Nincs fönt az app, viszont még mindig blokkolja a reklámokat, és már majdnem minden weboldalt.
Ez a Facebook (ismerősök neve átszínezve):Itt rákerestem Google-ben a Honor 8 tesztre (ezzel nincs gond):
Viszont ha megnyitom a linket, nem nyitja meg, mintha nem lenne net, vagy elírtam volna a címsort, és ez áll benne:
Így pedig a Hardverapró néz ki, jobb oldalt egyik mentett topikom képe se jelenik meg, se a a legtöbb kép vagy ikon (itt is hiába nyomok rá a topikokra, ugyanúgy nem nyitja meg):
Olyan, mintha valami vírust szedtem volna össze, pedig ma nem telepítettem semmit, böngésző se a napokban lett frissítve (talán 4-5 napja, de azóta semmi gond nem volt), egész nap nem is volt gond a telefonnal semmi. Most este még használtam, olvasgattam a H8 topikot, és mire megnyitottam volna újra, ilyeneket csinált. AdAway-ban volt frissítés a host fájlokra, de csak azután frissítettem, miután már besz@rt minden, gondoltam hátha javít rajt, de nem.
Egyáltalán hogy tudnám eltávolítani az AdAway-t, ha bent az alkalmazásban a letiltás-visszaállítás, adatok törlése, uninstall nem segített?[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
padi68
senior tag
válasz Dwatti #15284 üzenetére
közben elolvastam, csak ezeknél kell regelni de itt is a 3 év gari miatt:
P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro modellekre értendőAmennyiben a regisztráció sikeres, úgy a HiCare alkalmazás Én fülében megjelenik a regisztrált telefonszám mellett egy arany színű VIP logó, az Arany tagság és annak érvényessége, illetve az elérhető szolgáltatások, egészen pontosan tehát a következők:
3 év garancia
3 hónap kijelzőgarancia
3 hónap cseregarancia[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Sanki
addikt
Fólia témához:
Régebben a G2-höz a bestoffer4yu eladótól vettem a fóliákat, sose volt vele baj, most látom, hogy a honor 8-hoz is árul, elvileg 64mm széles (a nillkin talán 64,4 mm) szóval szerintem érdemes lehet kipróbálni.Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/282461341360
-
Dwatti
addikt
válasz padi68 #15281 üzenetére
Regisztrálni a Hi Care appban lehet de ott nem fog megjelenti a garancia, a P9-nél meg is jelenik a 3x3 gari.
Ezt keverhette az eladó. H8-nál csak a számla - vásárlási bizonylat kell. > H 8 Kijelző garancia[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
-
padi68
senior tag
A +3 hónap kijelző garanciához hol kell regisztrálni a készüléket?
-
padi68
senior tag
eddig tetszik, 2 "gondom" van:
a kezdő képernyőre a felső negyedbe hogyan tudom az accuwettert kitenni( prémium)?
Van ez az okos karkötőm( miband1S)amihez a MiFitt alkalmazás társul, eddig az előző telefonjaimon tudtam csatlakozni, most viszont az istennek sem tudok belépni, régi nem enged be, újat létrehoztam, de ez sem enged be.... mi lehet a gond?
-
sharp4
őstag
-
Dwatti
addikt
Szerintem sem de én ahhoz választottam ki a rendelésnél.A Honor-hoz is hozzá mértem azon még pocsékabbul mutatna Mindegy addig jó lesz amíg a másik meg nem érkezik az Nilkin lesz csak az sem kamerahely kivágott
De a megrendelt Nilkin Nature szilikon tok meg jó lett.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Mi sírtunk a fólia mérete miatt , nézzétek meg mit kaptam a P9 -hez 1300 Ft-ért.
Arra még kevesebb a választási lehetőség vagy nem takar vagy a 3D hajlított szélű meg rezisztív mivel csak a szélein ragad. Most rendelhetek másikat mert ez nagyon gáz lett.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #15250 üzenetére
Még annyi, hogy a sárgák ugye ívesen szarnak a forráskód kiadási kötelezettségükre, így stabil custom ROM sem készült még a telóra, a LOS-sel is csak a szenvedés megy. Gyári ROM-on eléggé meg van kötve a kezed.
Így hogy közel ingyen megkaptam ezt céges telónak a dual SIM miatt még csak kibékültem vele, de magamnak sose vennék ilyet, amire nincs rendes támogatottság és nem lehet szénné ROM-olni.
Ezért jó a Nexus széria, vagy olyan teló, amire a Google adja közvetlenül a tiszta Android-ot, nem pedig a sárgák fosnak rá neked valamit. -
atillaahun
veterán
válasz Shummo #15187 üzenetére
A CPU wakelock-os screen-ből látszik hogy maga az Android rendszer ébresztgetett a legdurvábban, összesen 15 percet, a gyári akku statban is ott van 25+%-kal, az nagyon sok. Abba menj bele és annak a részleteiről lőjj még egy képet, de az alapértelmezett válasz az hogy fos az Android nem tudsz vele sok mindent kezdeni.
Bár előző, 6-os verzióra van XPosed framework, amire lehet tenni wakelock block-ereket, azok még talán érnének valamit, de 7-es gyári rom-on kb. tehetetlen vagy. Max a gyári bloatware-t pucolhatod ki, ami kicsit segíthet. Meg most én még az elsődleges SIM-et raktam fix 2G-re, érzésre olyan 10%-ot nyertem ezzel is egy nap, hogy nem ugrál a hálózatok között. Bár aki sokat használja a mobilnetet, annak ez nem megoldás.
Valami Autostart jellegű app-al fogok még most megpróbálkozni, ami a rendszereseményekre induló folyamatokat tudja blokkolni. -
TaRka94
senior tag
Nektek jó a mirror share? Samsumg tv nekem az alján felénél bugos nagyon.
-
TaRka94
senior tag
válasz 7Heads Drago #15218 üzenetére
Jahh de p9 is dupla kamerás.
-
spider80
őstag
válasz padi68 #15235 üzenetére
Igen.. Ez még 6.0. Mondjuk ha felajánlja majd a b360-at(ami már 7.0),azt is telepitheted, ha akarod, csak nem mindenkinek jött be.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
padi68
senior tag
-
Becksman
őstag
Másnál is előfordul, hogy az ujjlenyomatolvasó nem reagál a lapozás illetve a állapotsávlehúzás???
Samsung A54 5G 8+256GB
-
OrLiX
tag
válasz #16820480 #14361 üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen AUKEY 3 portos QC 2.0 töltőt.Sajnos a gyorstöltés nem működik vele. [moderálva]
(#14395) zsolt92 hozzászólásában QC 3.0 UGREEN töltővel megy a gyorstöltés.
(#14361) sheratan QC3 (márkát nem tudok) töltőjével nem megy a gyorstöltés!Jól gondolom, hogy akkor QC3.0 töltővel fog menni a gyorstöltés és QC2.0-vel nem?
Ááááá![ Módosította: Intruder2k5 ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
padi68
senior tag
ha nehezen is de, ma sikerült átvennem a fekete H8-ast. Közben beszélgettem a boltvezetővel akinek az első között lett tavaly kék telója: előtte csak iphone volt neki, de azt mondta nagyon örül hogy váltott
Nem tudom még, hogy az enyémen melyik rendszer fut, érdemes az automata frissítést kikapcsolnom?
[ Szerkesztve ]
-
Nick no.1
aktív tag
válasz 7Heads Drago #15212 üzenetére
Köszi ! Már vissza is raktam a 360-t .A 381 nagyon merülős volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
-
spider80
őstag
válasz borat26 #15221 üzenetére
Én nem vettem észre jelentős különbséget 1 kártyás és 2 kártyás mód között.. Elég jól bírja.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
borat26
aktív tag
Üdv!
Kérdésem a dual sim-es felhasználókhoz, hogy ebben a módban hogyan bírja az akksi? Viszonylag sokat beszélek a jelenlegi 2 telefonomról és ha ezt a telefont venném, akkor nem szeretnék napközben a töltéssel foglalkozni.
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
AngeloDivina
aktív tag
Kérdés azokhoz akik Samsung tv-t irányítanak a telefonnal infrán. Ha USB-ről játszok le több kis videót, hogyan tudom előhozni azt a menüt ahol a repeat-et (újrajátszást) be tudom kapcsolni? Köszönöm!
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Bass
addikt
Sziasztok mitől lehet az hogy használom a rockradio.com appot de neha bezarja a kepernyo kikapcsolasa utan. Egyszer mar itt valaki segitett meg is csinaltam amit írt de néha így is előfordul. 2x3x ujra kell indítanom mire hagyja a telo hogy fusson.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
OrLiX
tag
Nem kifejezetten Honor8 kérdés, inkább android, de remélem tudtok segíteni.
NAPTÁR
Google naptáramban van összesen 4 naptár.
Egyik meg van osztva másokkal - meg is jelenik a telefon naptárak között.
Létrehoztam egy Névnapok naptárat, amibe importáltam a névnapokat EZ ALAPJÁN.Windows Phone 8-on működött is, de itt nem akar.
Van valami megoldás erre? Nem akarok külön alkalmazást a névnapok miatt.Köszönöm a segítséget, ha tudtok megoldást!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
mumtaz
senior tag
válasz 7Heads Drago #15212 üzenetére
Na az úgy fasza. Legalább még gyorsabb. Én egyáltalán nem használok tárhelyeket. Mármint direktbe nem.
-
7Heads Drago
veterán
B360 a saját drive-on:
[link]
Lényegesen gyorsabb, mint a gyári server.
Úgyse használom semmire se a g drive-t.
Nekem a b380-an van fent, azt is felrakjam?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
fant0mi
őstag
válasz istnag #15210 üzenetére
Megvettem a telefont ujonnan, azonnal ment ra a 360. Tok friss telora. De azert kapott fr-t es wipe cachet.
Nincs memkartyam, ket simet hasznalok.
Eszrevettem, hogy letoltes utan porog fel a mediaserver.
Szoval barmit letoltok, utana settings, apps, show system processes, media storage, force stop.
Csak unom folyton ezt csinalni. Neha mar ez sem segit, ilyenkor restart kell. -
Dwatti
addikt
válasz mantequilla #15186 üzenetére
Szerintem vállalható a kamera, sötétben és kevesebb fénynél is. Képek
-
mumtaz
senior tag
Nos, akiket esetleg érint, kezd végre kiforrni a dolog.
Magisk tökéletesen megy 381-en. Rendesen rootol, modulok is mennek benne. Tehát tisztességesen működik a rootja is.Hátrány, hogy csak B381-en, vagy afelett fog működni.
-
mumtaz
senior tag
válasz mumuss #15200 üzenetére
mumuss: De
Olyannyira, hogy főleg akkor érezhető, hogy sokkal lassabban is tölt a gyári töltővel, ha mondjuk közben youtube videót is nézek, mint mondjuk 131, vagy 360 alatt. Ilyenkor lehet a legjobban észrevenni, hogy jobban zabál, mert észrevehetően sokkal lassabban tölt.Shummo: Azokat is menti.
A kézi lementést azért mondtam, mert az egyedi mappákat viszont nem menti le. Pl. egyes appek egyedi mappáit sem, vagy mondjuk, ha vannak saját mappák is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest