- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15197 üzenetére
Én most is 381-en vagyok, de én tesztelgetek is. Mármint úgy, hogy ha belefutok valamibe, akkor azt leírjam itt a fórumon.
Most pl. a legújabb TWRP-t tesztelem, meg azt, hogy végre megy a Magisk (akinek mond ez valamit). Viszont ez csak a B381, vagy afeletti romon megy. Egyébként hibátlan. -
mumtaz
senior tag
válasz
Shummo #15195 üzenetére
Figyu. Nem csináltam túl részletes leírást, de mivel sok metóduson vagyok már túl teszt gyanánt, így tudom, hogy mi volt a legbiztosabb.
Mindent buksz, de arra rájöttem, hogy a HiSuite nagyon jól backupol a telóról mindent, de azért érdemes a belső tárhelyről külön is mindent gépre másolni. Így tényleg minden rendesen visszaállítható.
Szóval én visszamennék 131-re és onnan frissítenék vissza 360-ra.
ITT leírtam egy gyorsabb menetet a B131-ről való frissítéshez
Itt linkeltem a B360 fájljait a gyorsabb letöltéshez.
És fontos, hogy amikor már felraktad a B360-at (vagy amit akarsz), akkor előbb rootold és HiSuitból csak utána állítsd vissza a cuccaidat. Ez azért fontos, mert a HiSuite visszaállítja az alkalmazások root jogait is. Ezt ugye NEM rootolt telóra nem tudja megcsinálni.
-
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #15186 üzenetére
Tegyél fel ilyen képet és akkor beszélünk róla, kíváncsiak vagyunk.
-
Shummo
senior tag
válasz
mumtaz #15188 üzenetére
Akkor inkább visszamegyek B360ra. Ha jelenleg twrp és root is van, akkor mi a menete?
B381-re twrpből feltehetem a .zipet? (update.zip)
Vagy előbb vissza kell rakni a gyári recoveryt, aztan dload mappaból felrakni a b360? (vagy esetleg downgradelni is kell előtte?)
(esetleg megoldható úgy, hogy megmaradjanak a dolgaim?)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #15186 üzenetére
Nos a G4 után nem mondanám, hogy rosszabb, sőt.....hogy mi vokt kibeszélve nem tudom, de a fotós topikban ott van az élmezőnyben.
De legyen itt egy példa:
példa
Iso50,30sec záridő, manuális fókusz,álvány -
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15180 üzenetére
Eléggé nem fura módon a frissítés menete is érdekes dolgokat tud produkálni.
Mivel túl vagyok pár oda-vissza frissítésen, így láttam már érdekes dolgokat. Pl, ha végigmentem a átlagos frissítésen (B360 -> B381, vagy a B380 közbe iktatva), olyan marhaságok jöttek elő, hogy csak lestem. És itt sokszor az sem számított, hogy volt-e FR, vagy nem. Mindig más hibák jöttek elő.
Érdekesség, hogy a B360 nem hozott nagy akkueséseket a B131-hez képest, a B380 sem annyira, de érezhető és a B381-nél meg pláne. Átlag felhasználáshoz és más telóhoz mérten teljesen vállalható, de saját magához (B131 vs. B381) már nem annyira. Ahhoz képest, hogy minden changelogban ott virít, hogy jobb lesz az akkuidő. Bár nem is fognak újat írni.Plusz jöttek elő hibák is a 360 utáni verziókon. Pl. kimerevedések, alkalmazás fagyások B380-on.
B381 stabil, de érezhetően zabál.Szóval nem hiába a B360 az utolsó hivatalos verzió.
-
mantequilla
aktív tag
100%-os napsuetesben szep de ha romlanak a fenyviszonyok akkor annyira romlik a minoseg hogy a tavaly elotti flagshipek is jobbat keszizenek. Regebben volt mar ez tema ha visszakerestek biztos talaltok kepeket is.
-
padi68
senior tag
válasz
mantequilla #15181 üzenetére
van több fényképezőgépem, de nem mindig tudom magammal vinni.
Ettől függetlenül volt már tavaly honor 7-em majd 8-am is, a 7-es határeset volt, a 8-asnál megvoltam elégedve a minőséggel.... :-)
-
Sanki
addikt
válasz
Mutass már néhány ilyen képet kérlek.
Eléggé túlzás, amit állítasz.Aláírásomban van link a képeimhez.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Miért is? Teljesen vállalható képeket lehet vele csinálni.
-
istnag
addikt
válasz
Én nem tudom, nekem kifejezetten tetszik (nappal). Nem várok többet egy telefontól.
Most tényleg akinek ez a minőség ne elég, az mire számít:
[link] -
Shummo
senior tag
Tudnátok kérlek segíteni hogy ezek alapján mi lehet a baj? És hogy tudom megoldani? Valami folyamatosan ébreszti. Rendszer B381 twrp és root is van de amíg nem volt addig is ebredezett. [képek ]
Köszi -
padi68
senior tag
Sziasztok, a 32gb-ból mennyi áll szabadon rendelkezésre?
megéri a Honor 8 Prémium felár?
Á
-
dave0825
őstag
válasz
kismércse #15168 üzenetére
Én is Novát használok, de alapból nem tudod a gyári Launcher ikonjait használni szerintem. Szedj le play-ről másik ikon pack-ot. Pl. ez hasonló: Clix ikon pack
-
kismércse
tag
Üdv!
Nova Launcherben megoldható valahogy az, hogy az eredeti, téma szerinti ikonokat használja? Ha a gyári launchert használom, akkor minden temánál a hozzátartozó ikonokat használja, Nova alatt viszont nem.
-
metaa
tag
sziasztok,
előlapi kamera másnál is volt már rossz? nálam 1ik nap jó másik nap nem, van amikor a SIM kártya kivételére egyből megjavul, valamikor nem... teljesen random
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
így 1 hónapos tulajként lenne pár apró kérdésem, főleg mivel telejsen más rendszerről jöttem Androidra.
1. Szerintem kikapcsoltam a Gmail beállításokban, de még mindig összevonja a leveleket, ez vmi kinyírhatatlan fícsör? Nem jön be ez az egy bezsélgetésbe tartozók egybe kezelése, de nem tudom kikapcsolni...
2. Mindig bedobja ezt a háttérben nagy fogyasztó appok futnak figyelmeztetést, állandóan olyanok is benne vannak, amik nem futnak, másrészt meg ne bosszantson már ha egyszer zenét hallgatok utazás közben meg netezek ezzel, tudom hogy fogyasztanak, ezt se lehet kikapcsolni vhogy?
3. Asztali gépemen is megszoktam az Operát, itt is azt használom, viszont az olyan helyeknél, ahol be kéne jelentkezni a free wifire, nem akar menni, timeoutot ad mindig a bejelentkezésre. Egy állandó helyemen van ilyen, tudok ezzel vmit kezdeni?
Köszi a válaszokat!
-
glacious
addikt
Mivel visszatettem a 131-et, tudok nyilatkozni az akkuidőről. A 360 és a 380 valamivel rosszabb, de a 381-et nem ajánlom senkinek.
-
Sanki
addikt
válasz
7Heads Drago #15157 üzenetére
Eltűnik, mivel kiszűri a kéket.
-
kazsolt
tag
Van valakinek fehérben h8? Mit mutat a kekkel szemben?
-
Sanki
addikt
-
Darksiders84
aktív tag
Oké megnyugodtam köszi srácok.
-
Sanki
addikt
válasz
Darksiders84 #15146 üzenetére
5% alatt csökkenti a teljesítményt szándékosan.
Vagyis normális, azt hiszem 7-8% körül kapcsol. -
Dwatti
addikt
válasz
Darksiders84 #15146 üzenetére
Szerintem normális,hogy ilyenkor már csökkenti a teljesítményt.
-
Darksiders84
aktív tag
Tapasztalta valaki hogy 5% alatt belassul a készülék néha elég csúnyán de nem mindig egyszer kétszer fordult elő nem mindig hagyom teljesen lemerülni de csak ilyenkor vettem észre 5% alatt.
-
loukie
tag
Megint fent van a B386 a ff-en, de a FullOTA-MF a legnagyobb, nincs még PV-s.
-
7Heads Drago
veterán
-
bence66
csendes tag
válasz
7Heads Drago #15133 üzenetére
Nekem szimplán lehagyták a fóliát a kijelzőről egy az egyben... Még jó hogy 5 darabot rendeltem, volt miből újrafóliázni.
-
Dixhorn
csendes tag
Cseréltetett már valaki kijelzőt a telcsin? Életképes a dolog? Működni fog vajon utána még rendesen a telcsi mint előtte? mert néztem egy videót ahol igencsak ripityomra kell szedni a cseréhez.
Sajnos betörött a hétvégén, tok és üvegfólia ellenére is.
-
sharp4
őstag
válasz
7Heads Drago #15133 üzenetére
Fizettél a szolgáltatásért? Ha fizettél visszajár, ugyanúgy, mint autó alkatrész cserénél a régi! Garanciában nyilván nem fogják visszaadni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bence66 #15132 üzenetére
Mi a garancia rá hogy nem adják el a következő vevőnek?
Írtam nekik, hogy én azt anno kifizettem és mivel az enyém kérném elküldeni. Még nem írtak.
Vagy adom majd a telohoz eladáskor, vagy felrakom apróra.
A hátlapi fóliát felgányolták az újra, úgy hogy a gyári védőt meg le se húzták róla.
Szakemberek.... -
bence66
csendes tag
válasz
7Heads Drago #15131 üzenetére
Akkor ennyi erővel nekem tartoznak egy hátlappal (természetesen ujjlenyomatolvasóval) , előlappal (természetesen kamerával szenzorral mindennel együtt) meg egy akksival
Mivel mind hibátlan volt, csak egy jack csatit kellett cserélni a telómban.
-
atosan
veterán
válasz
7Heads Drago #15129 üzenetére
Sokan panaszkodnak rájuk, de azért rendesen is tudnak dolgozni.
-
7Heads Drago
veterán
Szépen csinálta meg a telot a TMX. A szoftverbe nem nyúltak bele. A fiókok maradtak, csak az appokat kellett újra leszednem amiket használok. Az akkut is ellenőriztem akku batery-vel és tényleg újnak tűnik.
-
mumtaz
senior tag
válasz
atosan #15078 üzenetére
A firmware-eket a gyári szerverekről töltöttem le PC-n. Ott gyorsabb.
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #15125 üzenetére
[Wakelock Detector root nélküli magyarul].
Akinek fent van a Wakelock Detector Lite alkalmazás, az állítsa le és a gyorsítótárat majd az adatokat törölje, utána távolítsa el.
Ezután telepítheti! -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Az Android Nougat verzió megjelenése óta, a Huawei fórumokon csak azt olvasom, hogy merül az akkumulátor mint a Titanic.
A Play áruházban van egy elérhető alkalmazás ami mutatja, hogy mi tartja ébren a telefont, de angol nyelven van, ez viszont sok embert visszatart a telepítésétől.
Lefordítottam az alkalmazást, hogy mindenki tudja használni. A teljes funkciók eléréséhez viszont Root hozzáférés is szükséges.
Akinek fent van a Wakelock Detector nevű alkalmazás, az távolítsa el, de előtte a gyorsítótárat és az adatokat is törölje.
[Wakelock Detector magyar]. Letöltés után telepítés.
A programmal kiszűrhető, hogy miért merül jelentősen az akkumulátor. -
90Quiet
tag
Köszönöm a véleményeket és tanácsokat autós gyorstöltő témában!
Kicsit félve ugyan, de berendeltem ezt a korábban is linkelt töltőt. Remélem nem futok vele lukra. Ha megjött megosztom veletek a tapasztalatokatBence66: Igen, én is hasonlóan belezavarodtam már az egymásnak ellentmondó infókba... Reméltem, hogy itt valakinek személyes tapasztalata is lesz, de úgy látom a sok segítség ellenére is kísérleteznem kell. Reméljük a legjobbakat!
-
bence66
csendes tag
válasz
peanar #15117 üzenetére
Semmi gond, először én is csak átfutottam
Viszont annyiból jó lehet még esetleg, hogy huawei gyártmány, csak kompatibilis a saját szabványával (bár mérget nem vennék rá, lehet koppintás, azt meg nem szeretném, hogy valaki miattam bukjon egy kisebb nagyobb összeget)
szerk.: Első hozzászólás: Good for "Honor 8" Fast Charging, "SLOW SHIPPING" - 04/02/17 to 04/18/2017 Thank You.
Most már nem tudom mit higyjek, van ahol azt írják nem tudja a Honor 8 a supercharge technológiát.
-
tgabor94
csendes tag
Sziasztok! Kb egy hónapja vagyok Honor 8 tulaj, de valahogy eddig csak ma vettem észre, de gondolom eddig is ilyen volt, csak nem hagy nyugodni a gondolat ezért meg szeretném kérdezni, hogy telefonálás közben másnak is rezonál a telefon hátoldala középtájon miközben jön a hang a felső hangszóróból? Annyira fura számomra hogy elől a felső hangszóróból jön a hang, közben a telefon hátul rezeg a mély hangokra, elég érezhetően. Magas vagy alacsony híváshangerő esetén is.
-
törölt tag
Nekem OP3-on volt ilyen xtremeskins matrica, elég jól tapad. Mondjuk ott nem csak a hátlapon volt, hanem ráhajlott az oldalakra is, és ott egy picit elkezdett feljönni, mert egyszer beleakadtam, de nem vált el, csak mint maikor a körme beszakad az embernek, egy kis csücsök keletkezett. Elég jól tapad, nem olyan egyszerű leszedni a telefonról.
-
Sanki
addikt
válasz
peanar #15117 üzenetére
Két tapasztalat hirtelen:
Ez tölt gyors töltéssel
Ez pedig nem tölt gyors töltéssel. -
peanar
senior tag
válasz
bence66 #15110 üzenetére
(#15110) bence66 válasza 90Quiet (#15108)
Valóban nem néztem, elnézést. Viszont az, hogy tud 9V/2A leadni, az nem garancia (most nem feltétlen erről a töltőről beszélek) honornál a gyors töltésre. A Qualcomm QC 2.0 még nem tudta a honor 8-at "gyorstölteni", viszont akkor ezek szerint a QC 3.0 már tudja. -
Sanki
addikt
válasz
sharp4 #15113 üzenetére
Internet szerint: "About 100 mins for a full charge thru 9V/2A fast charging technology. Honor 8 only supports 9V2A charging when used with the factory-provided charger. Charging time may vary depending on the charger used, battery level at the time of charging and the ambient conditions. ** Data based on Honor laboratory tests, actual times may vary."
-
Yasuo
aktív tag
Hali!
Igaz, még majd csak május közepe felé fogom megrendelni ezt a telefont, de már egy tokot, meg egy kijelzővédőt berendeltem hozzá.
Arra gondoltam, hogy rendelek a hátuljára egy karbon matricát innen, valamint hozzá egy ilyen bumpert. Szerintetek jól illeszkednének? Vagy a bumper mindkettőt szétfeszítené esetleg?Mert szerintem baromi jól nézne ki. Mondjuk még azt sem igazán tudom, hogy fekete, vagy kék verziót vegyek.
-
peanar
senior tag
Külsős, belsős, ahogy tetszik ...egy a lényeg, hogy jó legyen
(#15102) Dwatti, mint ahogy fentebb írtam, nekem egyikkel sem volt semmi baj...
(#15103) tdhenry nekem is tetszik, főleg az hogy végre egy tok ami körbe védi a telefont
(#15105) Vitya103 én bizonyos okok miatt B380-on nyomtat em wipe data-t, ezután csak az asztal ikonok elrendezését állítottam vissza de előtte minden appot újra letöltöttem, mindent beállítottam, ami nekem kell.
A jó beállítások egyénre szabott fogalom, de mint ahogy (#15107) gianone fórumtárs is írta, számomra felesleges alkalmazások kikukázása, ha "gyári" akkor letiltása, engedélyek megadása megvonása, háttérben futó appok beállítása (csak azok rohangálnak amire szükségem van, a többi elég akkor ha megnyitom), bizonyos (elég sok) app mobilnetről való letiltása (azokat, amik nekem elég, ha csak wifire csimpaszkodva munkálkodnak).
Hozzá teszem, én nem facebukkolok...lehet ez a titok nyitja mindennek, ellenben 4 email cím folyamatosan szinkronizál, három chat progi is folyamatosan üzemkész, 2 vírusirtó + időjárás is próbára teszi az aksi türelmét. Helymeghatározást csak pár appnak engedtem, ami nekem szükséges, viszont gugli bácsinak nem engedélyeztem a nyomkövetést, egyik email címemnél sem.
Szóval ilyenek a jó beállítás, szebben mondva inkább egyéni testreszabásnak hívnám...
Ezért is felesleges mm-ről mm-re össze hasonlítani a telefonokat, az aksi fogyasztást, mivel mindenki "másképpen" használja, viszont ha rendesen be van állítva, nincs összeakadva semmi, akkor biztosan nem produkálhat egyik rom sem olyan fogyasztást, mint amilyet pár fórumtárs belinkelt, leírt.(#15108) 90Quiet nem, ez nem tudja, 5V/1A a kimenete.
Próbáld meg használni a keresőt, emlékeim szerint belinkeltek párat (talán Blitzwolf és Ugreen). -
90Quiet
tag
Tudnátok segíteni nekem gyorstölteni képes autós töltőt találni? Kezdek nagyon elveszni a sok ellentmondásban a fórumokon és a gyártói oldalakon...
Ez töltő szerintetek tudná gyorstölteni a Honor 8-at is? -
gianone
őstag
válasz
Vitya103 #15105 üzenetére
Jó beállítások alatt EMUI-n a (számodra) felesleges alkalmazások eltávolítását, letiltását, az értesítések, engedélyek, hálózati és védett alkalmazások, helymeghatározás, helyelőzmények, Google mentés stb. beállítását szokás érteni nagy vonalakban.
Mondok egy-két példát.
Pl. én Swiftkey billentyűzetet használok. Tehát a guglist és Swype-ot tiltom, és bár sok értelme nincs így nincs, ha már a beállításaikban járok, minden engedélyt és netet meg is vontam tőlük.
A Swiftkey-t azért használom, mert a közösségi oldalakkal, mailekkel összekapcsolva szinte az összes szófordulatomat megtanulta, így előre egész mondatokat felkínál. Viszont a szinkronizáció nyilván adatforgalmat generál, meríti az akksit és visszafogja a rendszert. Ezért a háttéradatot és mobilnet-hozzáférést megvontam tőle, bőven elég, ha akkor szinkronizál, mikor hazaértem.
Drive -nál is felesleges a háttéradat nekem, mail-ben úgyis jön értesítés, ha megosztanak velem valamit, a sajátomat meg tudom. Stb-stb.
Helymeghatározást én akkukímélőre kapcsolom alapból, és azoktól az appoktól teljesen megvonom, amihez nekem nem kell feltétlenül.
Zárképernyős értesítést csak FB Lite, Talon for Twitter, Gmail küldhet.Szóval ilyenek, de nincs tökéletes recept. Neked kell tudni, mit és mire használsz. A lényeg, hogy amit nem, azt vond meg, tiltsd le.
-
Seduxen33
csendes tag
Sziasztok. Lecserélném a kocsiban a szivargyújtót USB aljzatra. A kérdésem, hogy létezik-e olyan amivel tudhatja a teló a gyorstöltést? Nem találtam eddig. Ez a motyó, vagyis ilyesmi kellene: http://m.ebay.com/itm/262714122996
-
Dwatti
addikt
Sziasztok én is roll back-eltem most ismét b360 van rajta elegem lett a b380/381 drasztikus akksi merülésből.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok. Úgy tudom, hogy fontos kilépnem a Huawei fiókomból. És itt van a prücök, ugyanis elfelejtettem a hozzá tartozó jelszót. Igazság szerint ha tudnám, meg is szüntetném a fiókot, mert nem sok értelmét látom, nekem legalábbis nem kell. Mi a teendőm? Garanciális, ezért nem szeretném rootolni.
Új jelszó aktiválására nem csinál semmit.
Köszi a segítséget![ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged