- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
kobipeti #3312 üzenetére
...még pár dolog...
- apn lista üres. Legalábbis magyar szolgáltatók nincsenek. APN Backup & Restore használata erősen javasolt.
- rootolás egy külön történet. Ezzel lehet, bár elsőre nekem nem akart utána bootolni a teló. Másodikra jó volt.
- ADB egyelőre nem megy. Nincs hozzá megfelelő usb driver. A régi Redmi 1s driverrel nem megy.
- Xposed + Gravity Box tweakek nagy része megy. Status bar körül megint nem műxik pár mókolás (nincs százalékos akksi kijelzés, nem lehet eltüntetni az üres sim ikonját.)
- Benti céges wifi (free-nek látszik, de igazából csatlakozás után van authentikáció) nekem nem megy ("WPA: Unrecognized EAPOL-Key Key Data IE - hexdump..." errorlog)Otthoni simán (pedig az WPA2)
Minden más teljesen jónak tűnik, időnként elég hosszan bootol, és ezután megnézve a syslogot ilyen sorból látok egy tonnányit:
D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x104a len=1
De amúgy egész használható
(Sajna én nem mentettem le az apn listát, és a tool más formátumú xml-t gyárt, mint a rendes apn-conf.xml. Valaki akinek még miui van megtenné, hogy felteszi a APN Backup & Restore appot, lementi az apn listát, és felrakja valami letölthető helyre? A tool ide menti: /sdcard/APNBackupRestore
Köszönöm előre is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest