Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tachikoma

aktív tag

válasz kobipeti #3312 üzenetére

...még pár dolog...

- apn lista üres. Legalábbis magyar szolgáltatók nincsenek. APN Backup & Restore használata erősen javasolt.
    - rootolás egy külön történet. Ezzel lehet, bár elsőre nekem nem akart utána bootolni a teló. Másodikra jó volt.
    - ADB egyelőre nem megy. Nincs hozzá megfelelő usb driver. A régi Redmi 1s driverrel nem megy.
    - Xposed + Gravity Box tweakek nagy része megy. Status bar körül megint nem műxik pár mókolás (nincs százalékos akksi kijelzés, nem lehet eltüntetni az üres sim ikonját.)
    - Benti céges wifi (free-nek látszik, de igazából csatlakozás után van authentikáció) nekem nem megy ("WPA: Unrecognized EAPOL-Key Key Data IE - hexdump..." errorlog) :( Otthoni simán (pedig az WPA2)

Minden más teljesen jónak tűnik, időnként elég hosszan bootol, és ezután megnézve a syslogot ilyen sorból látok egy tonnányit:

D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x104a len=1

De amúgy egész használható

(Sajna én nem mentettem le az apn listát, és a tool más formátumú xml-t gyárt, mint a rendes apn-conf.xml. Valaki akinek még miui van megtenné, hogy felteszi a APN Backup & Restore appot, lementi az apn listát, és felrakja valami letölthető helyre? A tool ide menti: /sdcard/APNBackupRestore
    Köszönöm előre is
    )

Új hozzászólás Aktív témák