- Bluetooth hangszórók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Mondom nem hitvitát akarok, valakinek ez jó, valakinek az. A kérdező meg pont a véleményekre kíváncsi.
Nézegettem azt is, sőt, legutóbb pont a MIUIHU 9.24-et próbáltam. A képernyőzár-háttérkép rendszeresen elmegy, az xperia billentyűzet szaggat/lassú, az egyéni összemixelt témám is gyakran visszaállt a default-ra egy reboot után (milyen megoldás már ez a nyakatekert témaállítási lehetőség??? , vagy a zenelejátszó nem kezeli az ékezetes id-tag-et (még a magyar miui sem???)???), és hasonló apróságok amikkel együtt lehet élni, de akkor is ott van az, hogy kiherélem az appokat, mást használok a beépített helyett, akkor meg miért is kell MIUI? Az meg hogy nem tetszik a fényképező által készített kép, az súlyos érv ellene! A képszerkesztő, meg az effektek is vicc, ráderöltet valami használhatatlant, és még a kép minősége is romlik.
Még a reggeli ébresztő-képernyő is béna számomra, nem beszélve a hívás-fogadás gombjairól. Ilyen szinten nem tetszik a miui. A cm12.1-el meg mindenhogyan elégedett vagyok, sőt, minden gyárilag szállított megoldása - S Z Á M O M R A - szimpatikus. (bárcsak a tabletemen is ilyen jó minőségű CM lenne...)
Ezek csak az én véleményeim, és tisztelet a magyar fejlesztőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bluetooth hangszórók
- Asustor NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged