Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
nah, végre, a MoKee legújabb Marshmallow-ja (ott már 2016.01.04) napi kiadása már támogatja a fényképek külső SD-re való mentését!!! [link]
Napi szinten használtam eddig is, szuper! -
gabe_
őstag
válasz
tahepa #10696 üzenetére
MIUI-ból a 7-es megy most ha jól tudom, de nem tudom, hogy mennyire jó a magyarítása...
(Én CM-t használok)
MI Recovery alól is lehet TWRP-t telepíteni:
Letöltöd ezt, átnevezed update.zip-nek, bemásolod a telefon memóriájába, a gyökérkönyvtárba, majd recovery módban újraindítod a telefont. (nyomvatartod a hangerő+ gombot)
A recoveryben kiválasztod az angol nyelvet, majd az install update.zip-re nyomsz.
Ha kész, reboot, és utána a hang+ bekapcsoló gombra nem a MI Recovey, hanem aTWRP fog bejönni.(Ha jól emlékszem)
-
tahepa
senior tag
Biztos...de nem szeretném a telót a pc-vel összedugdosni....a win10 nem biztos hogy értékeli...
A note 3g-n simán összejött ezzel a módszerrel és most a haver 1s-e következne (ami anno az enyém volt)
Apropo ...melyik miui rom most a favorit? Stabilitás , ramkezelés , magyar nyelv a szempont. -
Oldbiggy
tag
Második telefonnak használom a Hongmit, feltettem a Cm 12.1 R31-et, aztán megfeledkeztem róla, mikor megnéztem ez fogadott
-
gabe_
őstag
Először is boldog karácsonyt minden redmi 1s használónak!
Felraktam a tegnap megjelent CM13 unofficialt, eddig minden szép és jó, tetszik az Android 6
Szép, nem akadozik, akkuidőről még nem tudok nyilatkozni... -
Oldman2
nagyúr
-
Stonerice
őstag
Nem tudná valaki megmondani, hogy a miui minden miui fiok bejelenntkezéssel pénzt von le, vagy csak én vagyok ilyen peches?
-
Canonfan
senior tag
válasz
balint355 #10680 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi a tapasztalatotok az új Xcelerate kernelek közül melyiket érdemes használni?
Én még a 7es buildet használom a stabil miui7-es multival, és csak az a gondom vele, hogy időről időre újraindul vele magától a telefon. ezért gondoltam kipróbálnék egy frissebb buildet, de nem tudom mit lenne érdemes, a 8-9 bugos sajnos, a 10-esnél a töltés van akinél nem működik, szóval nem tudom, érdemes lenne-e váltani 7-esről, és ha igen melyikre.Ti melyik kiadást használjátok jelenleg, melyiket tudnátok ajánlani?
Válaszotokat előre is köszi!
-
balint355
aktív tag
Rossz hír Xcelerate rajongóknak: "I'd like to present you the last build for Xcelerate.."
-
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
válasz
juve600 #10668 üzenetére
Fényképezőre vissza térve: egyáltalán nem tetszik ez a szemcsés elmosásos zajszűrés, ami a miui "sajátja", de MM-ben mintha kicsit elviselhetőbb lenne mint LP-n és MIUI-n.
Sokkal jobban tetszett a zajos ugyan, de tűéles fénykép, amit a CM11 r29-ig, vagy a CM12.1 r20-ig csinált. -
zeno79
őstag
válasz
juve600 #10668 üzenetére
Akkuidő: nem rossz, kicsit jobb, mint a LP, ahhoz képest hogy cm13-hoz nincs még xcelerate kernel. :-)
Fényképek szerintem jobbak mint LP-n. A MoKee gyanúsan 1-2 megás képeket csinál (rossz idő van a fényképezéshez), de a google camera átlag ~3MB / kép, így azt használom.
Sajnos még NEM MENT SD-RE.
Azért írtam hogy jelenleg még nem igazán ajánlott széleskörű felhasználásra, ill. hogy "egyet előre kettőt hátra", de elég stabil mindennapos használatra nekem. Nem játszok rajta, csak telefonálok, böngészek kicsit wifi/mobilnet OK.
Jó lesz ez, főleg ha megoldják pl. az SD-t belső tárhelyként lehessen használni.
Úgy veszem észre minden fejlesztő leállt az LP fejlesztéséről, mindenki MM-re tért át (és azt mondják milyen jó). Nekik lehet, nekünk átlag usereknek még nem annyira. -
Oldman2
nagyúr
cm-13.0-20151215-armani.zip próbálkoztam ezzel, de állandóan leállt azzal, hogy lassú az SD-kártya, ha azt választottam, hogy csináld csak nyugodtan, akkor meg "Leállt a beállítások.." alkalmazás. Szóval nem sikerül neki.
Most megnézem ismét a MoKee-t, miután lementettem minden adatot a belső és a külső SD-ről is.
-
Upo
addikt
válasz
Oldman2 #10661 üzenetére
Ilyen formában valószínű CM13, én 12.1-et és régebbieket haszáltam, de azoknál úgy van, hogy "alapértelmezett tárhely" - és ott kell kiválasztani hogy belső memória vagy sd.
Ha ár előtte használtad a belsőt, és azt akarod hogy minden változatlan maradjon, akkor ki kell másolni az adatokataz sd-re, a rendszer nem csinálja meg. Ha itt kipróbáltad akkor jelezd, de szerintem itt se fog a rendszer adatokat másolni. -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10659 üzenetére
Persze, észre sem venni hogy kínaiak csinálják.
Az első indulásnál a beállítás előtt még csirkelábas az "android indítása" felirat, de aztán sehol sem marad kínai. Google billentyűzetet meg amúgy is telepít(ek) az ember /vagy mást (a miui-ban is benn van a pinjin vagy hogyhívják bill.) -
Roxkex
senior tag
Fel is raktam ! Tetszik (egyenlőre persze!)
De viszont ami feltűnt , hogy a lockscreen wallpaper-t nem lehet váltani ?- Vagy csak én nem találom ott ahol eddig volt ? :\
-
zeno79
őstag
válasz
Roxkex #10653 üzenetére
Az utóbbi időben kipróbáltam egy-s mást, csodálom hogy még nem vágtam gallyra a sok backup/restore-al a telót.
Saját tapasztalatom az, hogy a legjobb 12.1 a Resurrection Remix v5.5.9 /2, és a MOKEE. Sajnos a fefi cm túl "buta", és egyéb apróság is hibázik. Az RR és MOKEE szinte tökéletes. Xcelerate kernel kell az akkuidő növeléséhez. Bár még így sem olyan jó mint a CM11 r29!
MOKEE-val tuti működik az xposed/gravitybox, vele ismertem meg a cuccot.
MIUI-t is követem, de csak kíváncsiságból, az más miatt jó (csicsa, szépség), de minden nap nem használnám. Tud néha érdekeset produkálni.
Most 6.01 MOKEE nightly fut nálam, ez kicsit megint olyan hogy egyet előre kettőt hátra, de még mindig jobb mint a többi MM. Funkcionalitásban messze elmarad még az LP-től, kernelt nem szerencsés rátenni, de amúgy nem vészes már.
A fényképek szerintem jobbak MM-ben mint LP-ben (google kamera app-al), ezért használom, ill. a hangminőség is szerintem.
ROM-ja válogatja, ugyanis a Lollipop-os TEAM UB csinálta az összes LP közül a legszebb képet -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam már erre és szeretnélek megkérdezni titeket ,hogy mi a helyzet mostanság a cm12.1 magaslatán ?
Melyik a legstabilabb /gyorsabb / aksikímélőbb (vagyis a legközkedveltebb) cm12.1 manapság ?Illetve amikor én utoljára használtam cm12.1 akkor még sajnos az xposed framework (nekem!) nem volt jó.
Vagyis kiírta azt amit miui7 alatt is csinál , hogy nem a megfelelő app process van fennt a telón.
Ezt még mindig csinálja ? Vagy van már rá működő megoldás ?Előre is köszi mindenkinek a segítséget
-
sicc33
aktív tag
Tudnátok ajánlani tempered glass-t a telefonhoz. Nillkin 9H-t nézegettem de nem nagyon találni sajna.
-
Hege1234
addikt
csak tiltsd le hogy automatikusan letöltse ....
üzenetek > beállítások és az mms résznél szedd ki a pipákat
ennyi -
Easy.2K12
tag
Valaki felvilágosítana mi az a Stratefright sebezhetőség ?
-
zeno79
őstag
Tölthető a CM13.0 R1 [link]
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10644 üzenetére
Biztosan működik az is, nem vitatom.
gapps cm11-hez -
Hege1234
addikt
felraktam az r29-et
de a gapps-et már nem engedte
folyamat
E : Can't mount error-t kapokhogy tudok mindent gyalulni ?
nem a factory reset-re gondolok (annál "mélyebb" tisztogatás kell)
hanem unbrick vagy hasonló gyomlálásra -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10638 üzenetére
+sok!!!
Én is r29-et használok.
Minden tekintetben egyetértek, a legjobb (normál használatra) a telóhoz ez.
Minden (amire használom) megbízhatóan megy, egyszerűen csak működik.
Sokáig elvan egy töltéssel, gps remek, nem melegszik, fényképek a legjobbak!,
(jelenleg épp 61%, 1n 23ó, 2ó11p képernyővel)
Nem hibátlan, de ezekkel együtt tudok élni amiket kapok cserébe érte. Nem érdekelnek a csili-vili effektek, nem tolok rá xposed+gravitybox, nem érdekel az antutu sem, témát sem cserélek. A fenti számok magukért beszélnek. -
Oldman2
nagyúr
válasz
DonCosta #10637 üzenetére
Magánvéleményem, de érzésem szerint mindenki aki kipróbálta a legfrissebb CM11-et, hogy az R29 (leszámítva a Stratefright sebezhetőségét) a legjobb minden tekintetben a 11-es sorozatból.
CM11 R29 2015.08.16
OpenGapps ARM 4.4 Nano package
XCelerate for CM11 Build_28 -
DonCosta
tag
Szia!
Tőled és Oldman2-től is kérdezem, hogy van konkrét oka, hogy miért érdemes a CM11 r29-et feltenni? Én is gondolkodok rajta hogy kipróbálom a CM-et és nem tudom melyik verzió legyen. (sokat nem tudok róla, csak láttam már CM12-ről is bejegyzéseket stb)
A cél az lenne hogy minél jobb legyen az akku üzemidő és a melegedést is kezelje jól (nyáron GPS-t használva a MIUI5-tel nagyon hamar felforrt ha nem engedtem rá a légkondit).Még egy kérdés: honnan érdemes beszerezni az előbb felsorolt telepítendőket?
A TWRP fent van a MIUI5-ről 7-re váltásnál csak azzal sikerült megoldani.
Köszi!
-
Oldman2
nagyúr
Remélem van külső SD-d...
Arra másold fel a CM, a GApps és a XCelerate kernelt.
- Reboot TWRP Recovery
- Biztos ami biztos, én készítenék egy Backup-ot a külső SD-re, és a belső SD-t átnézném, nincs-e rajta valami még szükséges dolog (pl. képek)
- Wipe Data, System, Dalvik, Cache, Internal SD
- Install CM+GApps
- Restart System
- Beállítás
- Reboot TWRP Recovery
- Install XCelerate kernel
- Restart SystemMegfelelő GApps és Xcelerate zip-eket használj!
-
Nyigu
csendes tag
Sziasztok
Miui7-ről szeretnék cm11-r29-re váltani.TWRP van fenn már
Leírná nekem valaki pontosan a telepítés menetét.Rom,gapps'xcelerate felrakását.És szeretném teljesen lepucolni a belső tárhelyet is!Factory reset dalvik stb.
Előre is kösz a segítséget -
Easy.2K12
tag
Üdv
CM12.1 R(legfrisebb :-D )
Probléma: kevés a RAM, hogyan lehetne gyórsítani (nincs erre valami swap?), mit ajánlotok ? :-) -
dioka7
senior tag
Üdv. Miért van az (Redmi 1S az alany), hogy a kedves telefon néha úgy dönt, hogy nem fogad hívásokat?!?!?
Egy ismerősé, ugyanaz mindenben mint az enyém (ROM is u.az), és azt csinálja, hogy van térerő, van minden (bekapcsolt kijelzővel is néztem már), de nem hívható a készülék. Híváskorlátozás nincs bekapcsolva még magánszámra se. Ilyenkor, mikor nem hívható a tel, ha megcsörgetünk róla egy tetszőleges számot, akkor utána hívható lesz újra. A legnagyobb baj, hogy semmilyen módon nem jelzi, hogy éppen nem elérhető a készülék. Azzal is próbálkoztunk, hogy beállítottam minden napra 21:30ra egy kikapcsolást és 21:31-re egy bekapcsolást, hogy legyen mindennap restart, hátha ettől majd húúúú de jó lesz, de nem lett húúú de jó, sőt rá kellett jönnünk, hogy ez a funkció sem működik rendesen, mert volt amikor se ki- se bekapcsolás nem történt, volt amikor csak kikapcsolt, de be nem, és volt amikor meg rendesen ment a ki és bekapcs is. Szóval nincs már ötletem, hogy mi a görcs lehet, de a tulaj mérgében már párszor eljutott odáig, hogy földhözvagdossa, bár még nem tette meg...
Valakinek ötlet? -
Upo
addikt
Nem biztos hogy ki kell cserélni, én már láttam olyant hogy a zsebből összeszedett gyöszöket annyira betömködték a dugdosásnál hogy már nem érintkezett rendesen. Erős lámpa alatt egy nagyon vékony tűvel érdemes megpiszkálni, természetesen kivett akkuval. Vagy az aljzat fém burkolatából kialakított rugók kihajoltak, azt csak vissza kell kicsit hajtani, mondjuk ahhoz már szét kell szedni. Vagy esetleg középen a műanyag nyelv el lehet törve vagy ki is esve, na akkor ki kell cserélni az aljzatot. Az is lehet, hogy a kiesés és az érintkezés független, ha sikerül megjavítani hogy ne csússzon ki de még nem érintkezik stabilan, akkor lehet hogy csak a forrasztások törtek meg, akkor elég átforrasztani. Ez elég könnyen előfordul, a gépi forrasztásnál elég kevés forrasz kerül oda, könnyen kitörik. Mikor már nem garanciális akkor én át szoktam forrasztani akkor is ha jó, ha a fém burkolat jól oda van forrasztva az alaplaphoz rendes ólmos forrasszal, akkor egy kamiont is el lehet húzni vele. Gyártáskor ezt nem szokták megcsinálni, ezt élő ember munkájával lehetne megcsinálni,aminek a költségeit nem vállalják, meg még a végén túl tartós is lenne ha a kritikus helyeken kézi munkával átforrasztanák mint régen...
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan megbízható magyarországi (lehetőleg Pesthez, Gödöllőhöz vagy Salgótarjánhoz közeli) céget, ahogy szakszerűen és gyorsan ki tudják cserélni az USB aljzatot egy Redmi 1S -en? Sajnos kikopott vagy nem tudom mi lett vele, de gyakorlatilag nem marad meg benne a beledugott csatlakozó, egyből kiesik, így tölteni is nehezen lehet és legutóbb már fájlokat se nagyon tudtam rá másolni.Köszönöm
-
balint355
aktív tag
válasz
barackle #10626 üzenetére
Nem muszáj megvárnod a MIUIHU-t, teljesen jó a multi. Ugyanaz a magyar fordítás van benne és szerintem másban sem jobb a miuihu. A stabil verziókhoz amúgy ritkán van frissítés (1-2 havonta), úgyhogy nem kell állandóan frissítgetni (pont ezért váltottam én is, sokféle romot kipróbáltam, de aztán úgy döntöttem tartok egy kis szünetet, most kb 1 hónapja van fent a stabil multi 7.0.5.0, amire nekem kell arra jó).
-
zeno79
őstag
válasz
barackle #10626 üzenetére
persze nem akarlak lebeszelni a miuihu verziorol, de gyakorlatilag alig ter el a multi verziotol. a jelenlegi stabil 7es is 100%-ban tud magyarul, nincsenek benne folos kinai appok. csak nincs lanchidas ora.
arra amire ő hasznalja tokeletes lenne
(engem jobban zavarna ez az ujrahivas dolog mint hogy várjak a miuihura) -
barackle
tag
válasz
balint355 #10625 üzenetére
Köszi a választ, de az a baj, hogy a telefont nem én használom, hanem apukám, és mostanában aránylag keveset vagyok otthon, hogy segítsek neki megszokni az új felületet. Ő az a felhasználó, aki csak használni akarja a telefont, és nem mindig frissíteni, meg próbálgatni az új romokat, ezért is maradt a 45-ös stabil, mert az ő felhasználói szokásait kielégítette (nem hallgat rajta zenét böngészés közben, meg ilyenek). De akkor megpróbálom majd meggyőzni, hogy frissítsük 7-esre, remélhetőleg nemsokára megjelenik a miuihu-ból a stabil 7-es.
-
balint355
aktív tag
válasz
barackle #10624 üzenetére
Szia!
Én még nem hallottam ilyen hibáról, de szerintem egyébként is érdemes lenne újratelepíteni egy frissebb rendszerrel. A 7-es MIUI mindenben jobb az 5-ösnél, újabb Android verzió, gyorsabb, akksi jobban bírja stb. Ha nem kell root akkor a stabil multit próbáld ki, én ezt használom gyári kernellel. A heti fejlesztői verziók is jók, abban van root, meg pár olyan újabb funkció ami a stabilban még nincs, de hibák is előfordulhatnak. Ha meg nem ragaszkodsz a MIUI-hoz, akkor rengeteg lehetőséged van
-
barackle
tag
Sziasztok! Tapasztalt már valaki olyat, hogy időnként a telefon magától újrahívja azt a számot, amivel a legutóbbi beszélgetés történt? Tehát telefonálás végén, a hívás lerakása után 1-2 mp elteltével újra elkezdi tárcsázni a számot, kérés nélkül, ráadásul nem is minden alkalommal, hanem látszólag véletlenszerűen. A telefonon még a 45-ös stabil miuihu van, gyári kernellel és recovery-vel. Gyakorlatilag tavaly augusztus/szeptember óta a wipe cache-en kívül nem volt frissítve és újratelepítve.
-
DonCosta
tag
válasz
balint355 #10619 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. Megpróbáltam az sd kártyáról a bemásolást, de nem segít.
A MIUIHU fórumán tettem fel először a kérdést de azóta nem válaszolt senki. Időközben utánaolvasva világossá vált számomra, hogy ebben a formában ez nem működik.
Most néhány alkalmazást visszapakolok és beállítok, majd csinálok egy Titanium Backup -os mentést. Utána, ha már TWRP-t amúgy is felraktam, kipróbálom a CM romot is.Egy év használat után újrafelfedezem a telefonom
Köszi mégegyszer a választ!
-
dioka7
senior tag
válasz
balint355 #10612 üzenetére
Hello, nem igazán volt időm válaszolni, amiért elnézést. Jelenleg az "A telefonról" menüben az alábbi MIUI verzió van feltüntetve: "MIUIHU 5.11.19 Fejlesztői"
Na most ez teljes képzavart okoz nálam, mert ezidáig abban a hitben voltam, hogy v6-om van. Vagy akkor ez most V6 csak annak az 5.xxxxx verziója?!
Amikor felraktam ezt a ROM-ot, akkor nagyon sokat szenvedtem, nem akart a tel. elindulni egyikkel sem, ez kb a 6.-7. ROM ami végül jó is lett. Az asszonyén V5 van (még a gyári) és attól nagyon sokban eltér az enyém: szebb, jobb, gyorsabb, akku is tovább bírja. -
balint355
aktív tag
válasz
DonCosta #10617 üzenetére
Nem tudom, a gyári mentés-visszaállítást soha nem próbáltam különböző MIUI verziók között, nagyobb ugrásokra a Titanium Backup vált be nekem (persze ahhoz hogy csinálj egy TB mentést, vissza kellene tenned a v5-öt... Tudom az nagyon sok idő, de jobb ötletem nincs
)
Szerk.: ha az 5-ös mentésed sd kártyán van, azt megpróbálhatod hogy onnan átmásolod a MIUI mappát a belső tárhelyre. Nem biztos hogy ez működik, most találtam miui.com fórumon, egy próbát megér.
-
DonCosta
tag
válasz
balint355 #10612 üzenetére
Szia!
A másik fórumon már feltettem a kérdést de egyelőre senki nem reagált.
Látom itt hasonló témában válaszoltál.
Ezek alapján van esély rá, hogy a MIUI5-ös (talán multilang volt, magyar nyelvvel, de biztos hogy nem a vagyula féle)V50.0 -esről ha csináltam egy backupot akkor a MIUIHU7 5.11.19 -es fejlesztői romon azt valahogy be tudom olvastatni?Eléggé fontos lenne, mert már szépen belaktam és így csupaszon...
-
Roxkex
senior tag
válasz
zeno79 #10615 üzenetére
A wsm tools ugyan az mint az xposed csak annyi különbséggel , hogy ez "optimalizáltabb" miui romokra.
Mivel régen sok xposed nem volt jó.Célja pedig egy olyan keretrendszert tesz a telódra ami a xposed / wsm modulokat kezeli és ezzel a "gyári" rendszerdet tudod még jobban személyre szabni.
Most egy egyszerű példa. Xposed (/wsm tools) + gravity box modul .. Gravity boxban ki lehet lőni a töltést jelző ledet és be lehet állítani alkalmazásonként külön színekre az értesítő ledet (egy kedvenc mókám!).. És több ilyen finomság van benne..Apropó ha már felhoztuk.
Nagy nehezen sikerült felraknom a xposedet (próbáltam wsm-el is!) és ha felrakom hozzá a gravityboxot akkor bootloop. De ha más modul-t rakok fel akkor meg szimplán csak meghülyül a teló és azt csinálja , hogy kijelzi , hogy tölt de amúgy meg nem tölti a telefont .... :\ - Ez gondolom azért van mert más app process meg lib fájl van a telefonba mint kéne.. Mert ha az 5.8.27es miuihu romot használom akkor tökéletes .. (Mivel ott nem is kell app process és lib fájlt cserélni ..) De jó lenne a legfrisebb rommal használni a modulokat amiket szeretek :3 -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb miuihu v7 romot és mellé ( mint mindig ) felraktam a wsm tools-t de sajnos az azt írja ki nekem , hogy nem támogatott az sdk19 vagy a proci architektúrát. De a régebbi romot támogatja !
Valaki aki használja ezt a kombót az tapasztalt hasonlót ? És ha sikerült megoldania , hogyan ? :\ -
zeno79
őstag
válasz
Hege1234 #10610 üzenetére
Nem laggol, de vissza van véve 1100 ra. Amire en hasznalom arra eleg. Telefon + fenykepezo + navi. Az h ritkabban toltom az fontosabb nekem mint a gyorsaság.
Aztan 2nap 14óra és 4ó 31p kijelzőnél tettem toltore 22%-on.
Persze vannak arnyoldalai az r29nek, nekem marad, masnak nem biztos h megfelelR29 csak azért jó, mert visszaveheted ennyire a teljesitmenyt (+xcelerate)hogy ennyit birjon 1 toltessel.
-
dioka7
senior tag
Hello,
lenne 2 kérdésem:
- pár hónapja 1 napi szenvedés árán nagy nehezen felküzdöttem a v6-ot. Ezzel azóta elégedett vagyok a tel tökéletesen működik (lagg mentes is, amilyen sosem volt...), viszont olvagatom, hogy többen írjátok, hogy a v7 jobb lehet még ennél is. Ha cserélni szeretném, akkor az csak annyi, hogy letöltöm az új ROMot, felmásolom a tel-re recoveryből upadetelek és kész is?! Nem értek hozzá, így lehet h hülyeséget írtam most, de anno mintha a v6 így ment vna fel
- van olyan lehetőség, hogy ha V6-ról V7-re váltanék akkor minden telepítésem/beállításom megmaradjon/visszaállítható legyen miután a verzióváltás megtörténik. -
Hege1234
addikt
válasz
zeno79 #10609 üzenetére
ez jól hangzik de ilyen akkuidőnél rohadtul vissza van véve a teljesítmény
így tuti vannak dögivel akadások is
igaz ?vagy adjak neki egy esélyt
(lagg-os romra nem szeretnék áttérni
de ha akadozások nélkül teszi akkor adok egy esélyt a romnak
R29 ? vagy érdemesebb még visszább menni ?) -
zeno79
őstag
-
Jojo22
tag
Valaki tud segíteni, ki kapcsoltam az MTP-t ès most nem hozza fel a pc, hol kell vissza kapcsolni mert nem találom, (5.11.5), ha rádugom a gèpre csak tölti a telót.
köszi! -
zeno79
őstag
Mas is tapasztalta r30: a 2. HDR kép készitesekor ki lehet akasztani a gyari fenykepezőt... A google fenykepezo jo, azt hasznalom ugy is a videozas es panorama miatt.
Ja, es ehhez a romhoz gondolom nem jo az xcelerate kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest