- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
szabi__memo #1098 üzenetére
Ezt egyébként én sem értem. A kínaiak elárasztják a világot minden foshal, a google-nek meg könyörögni kell,ha meg akarom venni a telefonját.
4 éves MEIZU-m se nagyon volt/van jelen itthon,minden működik rajta mindenféle kártyával. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
alexandrosz #1097 üzenetére
Úgy értettem én is. Tök mindegy egy csomó márkánál hogy jelen vannak, voltak -e. Működnek
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
szabi__memo #1094 üzenetére
Akkor kiegészítem azzal, hogy szolgáltatónál sincs benn.
Ugyanez amúgy elég kényelmes az operátornak is, mikor reklamálunk :-) -
cirx
senior tag
válasz
szabi__memo #1094 üzenetére
Volt is szenvedés a B20-szal...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
alexandrosz #1093 üzenetére
Szerintem ez több márkára is igaz. Sőt elég sokra az volt a múltban
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
szabi__memo #1092 üzenetére
De a Google nincs jelen hivatalosan Magyarisztánban.
-
winbox
senior tag
válasz
juve600 #1080 üzenetére
Szerencsére jó a gyári konfig, mi ezért is tudtuk már korábban is roottal használni a VoLTE-t, vele csak leteszteltették, hogy valóban tökéletesen megy-e, de ez az érdemeiből semmit nem vesz el, miatta került aztán tényleg bele. Yettel 5G is könnyen lehetne, mert az is megy egy egyszerű root-os engedélyezéssel, így a Google-nek csak annyit kellene tennie, hogy leveszi a tiltást róla
Hónapok óta tökéletesen megy, MC Pite többet használja, nálam csak akkor van, ha Győrbe megyek, de tökéletesen megy. Emlékszem még tomp fórumtárs volt az aki a OnePlus-nak küldött 100GB-nyi logot, hogy hozzá tudják írni a Yettel 5G configot a OnePlus telefonokra, mert ott alapból nem ment. Szóval itt nekünk nagy szerencsénk van, tényleg csak be kellene kapcsolni a Google-nek, semmi plusz munkával nem járni nekik. Legalábbis Yettelnél, a többi szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni.
-
winbox
senior tag
A 2022-es Pixel szériából (6A, 7 és a 7 Pro) adta el eddig a legtöbb készüléket a Google. Reméljük azért ezek után már tényleg komolyabban veszik a mobilos üzletágat eddig nem támogatott országokban is.
[link] -
MC Pite
veterán
válasz
juve600 #1073 üzenetére
Macrodroid. Nem használom erre, de ezt is tudja (hogy mit tud roottal meg nélküle, ki kell próbálni). Már vagy android 10 óta nem tudják programok/szabályok sem kapcsolgatni ezeket.
Bár Ne zavarj módban a telefon nem zavar értesítésekkel este sem, és legalább csinálhatja a frissítéseket, tehát alapból sok haszna nincs ha éjjelre kikapcsolja az ember a netet.
-
winbox
senior tag
Vajon a Vodafone-osok is örülhetnek a Beta 3-nak?
Illetve a legnagyobb kérdés, hogy a stabil februári OTA-ban lesz-e már Yettel VoLTE
-
xhege
veterán
Majd írjatok tapasztalatokat! Ha valami gebasz van és letöltöm az asszony telójára, megöl!
-
cirx
senior tag
Elérhető a QPR2 Beta3.
-
MC Pite
veterán
Töltés: Ehhezbis csaknegy C-C kábel (és OTG adapter) jár már (amikel a régi telefonról át lehet kb mindent másolni a Pixelre pár koppintással).
Minden tölti, de van amikkel 1-2 percig keresi melyik protokol lesz a nyertes (addig látszólag nem tölt).Gyorstöltés: PowerDelivery 3.0 szabványos gyorstöltést tud eredendően (2019 óta ez az androidos, és 2014óta az ios-es direktíva), de egy (tényleg) jó minőségű kábellel (én 67/120W töktőhöz járó A-C kábelt vettem) a mezei buta névleges 2,4A töltőkkel is megy a gyorstöltés! [kép] , [kép] , [kép]
Bónuszként (nem paraméterezhetően mint pl Asus/Sonynál), de megy az adaptív töltés (ébresztő időpontjára tölto csak százra, éjjel 80%-on megállítja). Tipp: Kb 110 perccel az ébresztő előtt lesz 88-89%-on, én pl karórára kelek, és csak eddig töltöm a telefont (akkukímélés). -
winbox
senior tag
válasz
balazs9013 #1041 üzenetére
Én egy Samsung 25W-ossal töltöm, EP-TA800, PD3.0 ráadásul PPS-t is támogatja. Megy simán a gyorstöltés. Amennyiért most megy nagyon jo áron van itthonról is, azért nem külföldről rendeltem én.
-
juve600
nagyúr
válasz
balazs9013 #1041 üzenetére
-
winbox
senior tag
válasz
balazs9013 #1038 üzenetére
A bank appok a gyári rendszeren alapból mennek. Juve600 csak azt írta, ha rootolt a rendszer akkor is működik minden erre érzékeny alkalmazás.
-
juve600
nagyúr
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ:
5G: egyelőre roottal van.
VoLTE, azaz 4G hanghívás: Egyelőre ténél van, bétával Yettelnél is.
Roottal mindenütt.
HentaiOS: nem rootolt, de hálózati részen engedve van a volte/5G, ennek a felrakása is adattörléssel jár.
Bétáról vagy rootoltról simára visszatéréskor adatok törlődnek.
Root: Gyakorlatilag minden megy vele, banki appok, stb. Havi frissítés egy perccel több roottal.
VoLTE: Ahol már lelőtték a 3G-t, ott 2G haghívás megy nélküle. Gyakorlatilag nem túl acélos sem a 2G itthon, sem a váltás beszéd közben.
Térerőben nem rudom igazolni hogy átlagnál gyengébb lenne a Pixel, bár egy ideje/mióta méregettem, nem nagyon olvasok ilyet. Legalábbis P4a és 12X hasonló, A53 kicsit gyengébb térerőben mint a P6a.
VoWifi: Tudtommal csak a ténél van, diginél egy ideje bajok vannak vele - ez nem telefon függő, operátor függő. -
kano
Topikgazda
Ha a hétvégén lesz 2-3 órám összeszedném a topic(ok)ban összegyűlt hasznos infókat és csinálnék egy gyors (linkeket) tartalmazó összefoglalót.
Szívesen elfogadnék ajánlásokat, hogy mi kellene az összefoglalóba.
Pl.:
- Teszt a telefonról (valós tapasztalatok linkelve, amik itt gyakran felmerülnek kérdésként).
- Milyen tok, milyen üveg?
- Root és következményei.
- hOS telepítés
- Egyéb romok és telepítésük. -
cirx
senior tag
Szerintem semmi gond nincs az akksiidejével. Ha lett volna Nexus 4, Pixel 3, Pixel 4 telefonod, egyből másképp gondolnád. Minden nézőpont kérdése.
Egyébiránt, jól teszed, hogy megtartod. Mint látod a fotós képessége a nagyokat veri, és az első generációs Tensor is teszi a dolgát. Nekem nem nagyon melegszik, mondjuk nem is játszom, meg videózom ez igaz.
-
winbox
senior tag
Arra is megjött a januári play rendszerfrissítés?
Közben én már újra rootoltam, play áruház, szolgáltatások, wallet teljes adattörlés, újra hozzadtam a kártyát, ugyanúgy írja továbbra is. Basic, device integrity, cts profile rendben van, minden más megy továbbra is a walleten kívül ami eddig ment.
Semmit nem csináltam a telefonnal csak felment a januári play rendszerfrissítés... -
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1019 üzenetére
Szerintem magától is frissül előbb-utóbb, mert mikor én beléptem a Beállítások/Biztonság és adatvédelem menüpontba és megnyitottam a Google Play rendszerfrissítést ott már az újraindítás gombra tudtam csak kattintani és a novemberiről frissült januárra. xda-n írták volt akinek megoldotta, hogy visszament a displax mod-ra, de nekem ugyanúgy nem ment, hiába töröltem a gyorsítótárat a play szolgáltatások, áruház és a walletből. Úgyhogy visszament a 2.4.0 és várok.
-
winbox
senior tag
Na tegnap feltettem a januári google play rendszerfrissítést és most megnyitottam a walletet és írja, hogy nem felel meg a telefon a biztonsági követelményeknek. Még jó hogy nem fizetéskor írta ki, így majd úgy készülök. Ugyanúgy USNF 2.4.0. Google biztos módosított valamit a januárival amivel már nem megy át a Wallet roottal. Aki így használja, az még ne tegye fel a januári play rendszerfrissítést.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Mclovin #1013 üzenetére
Nem, a Yettelnél (is) kb az a támogatott készülék amit ők árultak. Mond hogy samsung A53ad van pl, (amúgyis samu alapokon van a tensor; azért is van rá kész konfig). És addig csesztesd őket, míg bekapcsolják. Én 4-5 este pihentettem támogatott telefonba, de az kevés volt, vagy én voltam 'türelmetlen'.
-
Mclovin
senior tag
válasz
MC Pite #1007 üzenetére
Köszi tippet mindenkinek! Ezek alapján akkor hivatalosan nem megy 4G hívás nálam... még.
Akkor gondolom ha már nem csak bétában lesz, akkor hivatalosan is támogatott lesz a 6A is. Vicc, hogy ilyenekkel kell blöffölni, hogy más telót mondasz + reménykedsz, hogy normális ügyfélszolgálatos dolgozót fogsz ki.
-
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1006 üzenetére
A támogatott telefonról a rendszer automatikusan leveszi a tiltást maximum pár nap után. Ügyfélszolgálatos meg hivatalosan nem veheti le, de addig kell hívni őket amíg olyat fogsz ki, amelyik leveszi, ilyenkor olyan telefont kell mondani amit támogatnak, én így csináltam anno.
-
MC Pite
veterán
Híváskor 4G legyen a felirat kikapcsolt wifinél vagy az internet gyorskapcsolónál (amúgy a wifi erősség látszik a helyén) bármi más van ott(2-3G) nem megy a volte. videón
-
MC Pite
veterán
válasz
Mclovin #1004 üzenetére
Páromnak ugyanez volt. Más készülékbe is beraktuk a kártyát, ott sem volt volte.
Bementünk a yettelhez, amúgy is régi kártyája volt, cseréltettük. Napoking továbbra sem lett volte. Kérdeztem többször ügyfélszolgálatot, majd menni fog magától...
Negyedik ügyfélszolgálatos végre levette a volte tiltást, aminek elvileg automatikusnak kéne lennie (esténként A53 meg 12X-be hagytam a simet, 1-2 hívást indítva előtte vele, hátha jól bekapcsolják, de nem). Az első 3 ügyfélszolis állította hogy nincs ilyen hogy volte tiltás, majd szépen menni fog magától. Értsd: nem vehetik le a tiltást, majd idővel bekapcsolna, de nem minden telefonnal megy valójában a bekapcsolás.
Csekkolás: 1220 felhívása, HD feliratot kellene hogy láss, illetve megy a mobilnet hívás közben.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok,
Yettel-s simmel használom a telefont, váltottam bétára és beállítottam a 4G hívást. Most úgy tűnik, még mindig nem 4G hívás van. Ott sem, ahol a hálozat engedné.
Hogyan tudom csekkolni 4G hívás volt?
Mit kéne még beállítánom, hogy menjen?
Lehet, hogy az elég régi sim kártyámat kéne lecserélni?Köszi!
-
MC Pite
veterán
Megvan, [itt] volt róla szó, de bármi más megfelel, de ez jó árban volt kábelestül(5141Ft akkor), és bízok a márkában is. Nem nagyon melegszik (gagyibbakhoz képest), de nyilván 15-18W-os töltés jár némi hővel.
-
ati21
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
MC Pite
veterán
Helló, mezei töltőkkel és jó(!) kábellel 2,7-2,8A (kb 14W) megy, egyébként bármilyen PD szabványú töltővel megy, és pl Baseus 25W-osat vettem hozzá, 4A-el tölt.
Ha nem kell (és előfizud sem engedi) az 5G, nem kell rootolnod.
Tudtommal minden banki app megy rootolva is (magisk hideolás után).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest