Legfrissebb anyagok
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
PROHARDVER! témák
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Persze, ez nem ellened szól, hanem azt írtad, egyettlen! Akkor meg NE írj ilyet, főleg, ha tudod, hogy valótlan. Most gondold végig. Idetéved egy olyan ember, aki szánna rá pénzt, de lehet, hogy a rosszabbikat (Zalman) választja.
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!
Részben ezért fogok venni ThermalRight hűtőt (amúgy is a legjobbak), mert a nyomoronc zalman cpu hűtői nem kompatibilisek az alaplapommal (most ne fikázzátok az alaplapomat, a zalman mérnökeiben van a hiba, ez TÉNY!).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!