- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Mindegy, én másképpen látom. Az igaz, hogy ha az összképet nézzük, a fogyasztás növekszik, de ennek inkább az az oka, hogy sokkal több eszközt használunk, mint régebben. Legalábbis, szerintem.
Ami a teljesítményt illeti, írtam, mi a helyzet. Ati vonal valamivel jobb ebben a vonatkozásban is. De, a jelenlegi csúcskártyák is, ahogy ''öregszenek'', egyre jobb megoldásokat találnak ki, és pl. egy év múlva egy 6800 GT ultra űber kártya is kevesebbet fog fogyasztani, mint a mai testvérei.
-
Allien
veterán
válasz
#18379748 #89 üzenetére
Mint írtam, én is csóró vagyok, de ha lenne dögivel pénzem, akkor sem venném meg, mert van jobb megoldás, ami biztonságosabb is, illetve, ha sznob vagyok, akkor meg azért nem ezt veszem, mert akinek esettleg megmutatnám, az nem biztos, hogy érti, mi az, ami ebben a lényeg. Tehát, inkább vennék egy valami ''márkás'' házat, ami brutál kinézetü, mint pl. Asus Vento 3600 (Bővebben: link), és azt mutogattnám, mert a sznoboknak a látvány is fontos. Shima fekete ház, tucatjával látni.
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Hát, ők majd szenvednek tovább, vagy ha csak szövegszerkesztésre kell cucc, akkor marad a net nélküli gép, teljes user korláttal, pl. a munkahelyemen a gépemen van 2 partíció. Amin a rendszer van, arra nem telepíthetek semmit, a másikon meg nem indíthatok exe file-t.
Tehát, akinek munkára kell, az ne kapcsolódjon SEHOGYAN a netre, mert ''vélettlenül'' eltünik még egy Half Life 2, már ha éppen Ő készíti.
Szvsz, akinek tényleg munkára kell, az valszeg távol tartja mindenkitől, ergó, a netre sem köti fel, ha igen, akkor kösse fel magát is, ha károsodik a munkája.
-
Allien
veterán
Én meg inkább vennék pár konzolt, azt csá PC, csak elötte meg kellene tanulnom 2 világnyelvet. Az angolt, és a japáni-t.
Lassan minden szinten utol éri a pc-t (valóságban minden szinten), tehát, már hálózatban is lehet vele nyomulni, akár neten keresztül is! Ráadásul, nincsen évente 200x win reinstall, havonta új vga driver, hetente 20 vírus írtó, spy&destroy, adaver, és sorolhatnám. Persze, nem fenékig tájfel, mert magyarul nem fog sűrün játék megjelenni, és jópár game el sem jut hivatalossan európába (nemhogy hozzánk, ugye).
-
Allien
veterán
Szvsz, NINCS teljessen igazad! Az elkövetkező procik jelentős része kisebb hőt fog alapban leadni. Legalábbis, amikor már kiforrott lesznek a termékek. Én csak az AMD vonal egy részét ismerem (K7, socket A-s megoldások), és bizony eszmélettlen a fejlődés, relative persze, és ahoz képest, hogy mennyire rossz volt régebben a helyzet. Nem is beszélve az új technikáknak, melyek pont a gazdaságosabb működést részesítik előnybe. Igaz ez az Intel-re is, a mobil P4 procik is alig fogyasztanak már.
Aki tuningolni akar, az pedig NEM ilyet vesz! Ebbe gyárilag a jelenleg legnagyobb procit KELL bele rakni, mert annak kisebb a hőleadása, esettleg, mint annak a procinak, mely kisebb számozásu, de feljebb húzható plussz feszültség hatására.
-
Allien
veterán
Persze, ez nem ellened szól, hanem azt írtad, egyettlen! Akkor meg NE írj ilyet, főleg, ha tudod, hogy valótlan. Most gondold végig. Idetéved egy olyan ember, aki szánna rá pénzt, de lehet, hogy a rosszabbikat (Zalman) választja.
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!
Részben ezért fogok venni ThermalRight hűtőt (amúgy is a legjobbak), mert a nyomoronc zalman cpu hűtői nem kompatibilisek az alaplapommal (most ne fikázzátok az alaplapomat, a zalman mérnökeiben van a hiba, ez TÉNY!). -
Allien
veterán
Arra lennék kíváncsi, hogy mitől zajmentes EZ?! Ha jól megnézem az optikai meghajtókat, meg a wincsik rögzitését, hát, lehet én látom rosszul, vagy ezeken a képeken nem lehet rendessen látni, mert mintha csak az egyik oldalon lennének rögzitve.
Az pedig cikis lenne, szerintem, nem is beszélve arról, hogy az extra kiegészítőkért még plussz pénzeket kellene kifizteni (plussz hőradiátor az alaplap alá, 12 cm venti, stb...). Nekem akkor sem kellene, ha megtehetném, hogy vegyek vagy 3-4 darabot hetente belőle!
Csúnya a szine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged