Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uncool Ben
tag
Én nagyon vártam az AM2-öt, mivel eddig kihúztam a Bartonommal a 939-re váltással. És úgy döntöttem nem leszek sznob, hanem AM2 helyett inkább S754 Sempron 3100+-ra váltok.
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe.