Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uncool Ben
tag
Én nagyon vártam az AM2-öt, mivel eddig kihúztam a Bartonommal a 939-re váltással. És úgy döntöttem nem leszek sznob, hanem AM2 helyett inkább S754 Sempron 3100+-ra váltok.
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe.
-
Uncool Ben
tag
Az egyedüli érdekes vonatkozás számomra az energiatakarékos AM2-es procik, jól jönne a csöndes gép építési terveimhez. Azt hiszem hiába húztam ki eddig Bartonnal az AM2 megjelenésére várva, Socket A-ról inkább mégiscsak a jól bevált S939-re váltok. Az AM2 úgyis csak hosszú távon lesz igazán hasznos az egyre pengébb DDR2 miatt, egyelőre valóban nem sok jót hoz. Kiadhatnának S939 energiatakarékos procikat is párhuzamosan, az lenne a K8L-ig tuti
Na és persze közben nem árt fél szemmel a Conroe felé figyelni ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nintendo Switch 2
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- OpenWRT topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest