- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
nekem az 1 GB dual channel nagy ugrás volt, pl ie 6 kb 1/4 mp alatt betölt, ami azért új volt, neked fut háttárben 15 progi? (nod,sygate,counterspy,servu,msn,icq,skype, nview...stb
) mert ha kikapcsolom őket és offline vagyok, akkor nekem is pörög a gép, hogy csak na, de ha megy a gépem én mindig online vagyok itt fennt koleszban
,(ami most napi 10-12 óra körül van
), akkor kellenek azok a cuccok, és az eléggé érezteti a hatását, amúgy SP2 elég nagy probléma önmagában is
Oliverda: ''Egy X2-ről én is álmodozok, de ennyit egyelőre nem ér nekem. Ahogy Vágó Ityi mondaná: felezzük meg (az árát).'' teljes mértékben egyetértek ezzel, én Conroe és AM2 megjelenésével erre számítok ősszel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest