Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
nekem az 1 GB dual channel nagy ugrás volt, pl ie 6 kb 1/4 mp alatt betölt, ami azért új volt, neked fut háttárben 15 progi? (nod,sygate,counterspy,servu,msn,icq,skype, nview...stb
) mert ha kikapcsolom őket és offline vagyok, akkor nekem is pörög a gép, hogy csak na, de ha megy a gépem én mindig online vagyok itt fennt koleszban
,(ami most napi 10-12 óra körül van
), akkor kellenek azok a cuccok, és az eléggé érezteti a hatását, amúgy SP2 elég nagy probléma önmagában is
Oliverda: ''Egy X2-ről én is álmodozok, de ennyit egyelőre nem ér nekem. Ahogy Vágó Ityi mondaná: felezzük meg (az árát).'' teljes mértékben egyetértek ezzel, én Conroe és AM2 megjelenésével erre számítok ősszel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest