- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Személyes érintettség miatt szólnék bele a vitába: a házat én festettem. DE. Nem az én
tulajdonom, nem én dolgoztam a többi részén és nem én találtam ki, hogy nézzen ki az egész.
Voltak tanácsaim, amiket Kalandor (elôbb-utóbb) elfogadott. És segítettem neki kivágni a házat,
ahol szerette volna, ez neki nem ment volna egyedül (biztos van aki tudja, mirôl beszélek). Sôt,
tulajdonképp én ajánlottam fel, hogy kiviszem a versenyre, különben talán eszébe sem jut
elmenni. Nekem ez egy elég jó reklám volt, remélhetôleg megdobja a renomémat, hogy az elsô
modversenyen elsô díjazott házban az én munkám is benne volt, de alapvetôleg ez a dolog arról
szól, hogy te kitalálsz valamit, elhozod nekem, én megfestem, te KIFIZETED, és passz. Az egy
dolog, hogy Kalandornak nem kellett kifizetnie (megint csak reklám indokkal). Egyébként a
következô versenyen szándékomban áll saját géppel indulni, úgyhogy majd ott meglátjuk, mire
megyek egyedül :D. -
flatcoke
csendes tag
Igen, abban igazad van, hogy közölhettük volna előre a feltételeket, de erre a látványra és belső dolgokra nem igazán tudtam (tunk) felkészülni, még úgy sem, hogy megkaptam a képeket, amit sajnos ídő hiányában nem tudtam minden zsűritaggal megosztani, szóval a korábbi elképzeléseket ott tudtuk közösen egyeztetve kialakítani, amikor láttuk élőben hogy mit is kell majd értékelnünk..., ez az első verseny volt a második sokkal combosabb lesz, hiszen a mostani, és leendő versenyzők is célirányosabban tudnak majd felkészülni..., nagyon kiváncsi leszek mennyit fejlődik a dolog az első versenyhez képest...:-)
Az hogy ki mit csinált a gépén, illetve azt valójában ki csinálta, az szerintem abszolúte nem lényeges, de elképzelhető, hogy a következő versenyen a túlzott pénzalapú moddolás, komolyabb figyelmet fog kapni, illetve a kategóriák közé bekerülhet az is hogy mennyi a saját munka illetve mennyi a megvásárolt..., ezzel már csak egy baj van, hogy ezekben bárki azt mond amit akar, és nem lehet utánnanézni..., ezzel az okfejtéssel csak arra akartam rávilágítani, hogy most az első versenyen még kiderült, hogy ki mit csinált, és mit nem, illetve megvette, a másodikon pedig ha ez szempont lesz (ami koránsem biztos) akkor ezt az élelmesebbek el fogják majd halgatni..., a véleményeket várom erre a problémára...
Mindenkinek nagyon köszi a jelenlétet, nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvény, örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat...:-))), a cégek is nagyon örültek(nek)...:-))) és mi is...:))) -
LukE
veterán
azért nem ártalmas, ha van gép is a dobozban, különben hozatott volna valaki egy moddolt akváriumot is, halakkal:DDD
jól hűt, sőőt, gizdul a vízhűtéssel
ötletes, mint áálat:DDD
1: Hűtés 1-10 pontig
2: Ötlet kívül 1-10 pontig
3: Ötlet belül 1-10 pontig
4: Kivitelezés minősége 1-10 pontig
5: Belső praktikusság (kábelek elhelyezése, hardverelemek elhelyezése) 1-10 pontig
6: Összhatás 1-20 pontig
Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Matematika topic
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest