- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Aktív témák
-
flatcoke
csendes tag
Igen, abban igazad van, hogy közölhettük volna előre a feltételeket, de erre a látványra és belső dolgokra nem igazán tudtam (tunk) felkészülni, még úgy sem, hogy megkaptam a képeket, amit sajnos ídő hiányában nem tudtam minden zsűritaggal megosztani, szóval a korábbi elképzeléseket ott tudtuk közösen egyeztetve kialakítani, amikor láttuk élőben hogy mit is kell majd értékelnünk..., ez az első verseny volt a második sokkal combosabb lesz, hiszen a mostani, és leendő versenyzők is célirányosabban tudnak majd felkészülni..., nagyon kiváncsi leszek mennyit fejlődik a dolog az első versenyhez képest...:-)
Az hogy ki mit csinált a gépén, illetve azt valójában ki csinálta, az szerintem abszolúte nem lényeges, de elképzelhető, hogy a következő versenyen a túlzott pénzalapú moddolás, komolyabb figyelmet fog kapni, illetve a kategóriák közé bekerülhet az is hogy mennyi a saját munka illetve mennyi a megvásárolt..., ezzel már csak egy baj van, hogy ezekben bárki azt mond amit akar, és nem lehet utánnanézni..., ezzel az okfejtéssel csak arra akartam rávilágítani, hogy most az első versenyen még kiderült, hogy ki mit csinált, és mit nem, illetve megvette, a másodikon pedig ha ez szempont lesz (ami koránsem biztos) akkor ezt az élelmesebbek el fogják majd halgatni..., a véleményeket várom erre a problémára...
Mindenkinek nagyon köszi a jelenlétet, nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvény, örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat...:-))), a cégek is nagyon örültek(nek)...:-))) és mi is...:)))
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest