Hirdetés

Aktív témák

• flatcoke

csendes tag

válasz Pötyi #179 üzenetére

Igen, abban igazad van, hogy közölhettük volna előre a feltételeket, de erre a látványra és belső dolgokra nem igazán tudtam (tunk) felkészülni, még úgy sem, hogy megkaptam a képeket, amit sajnos ídő hiányában nem tudtam minden zsűritaggal megosztani, szóval a korábbi elképzeléseket ott tudtuk közösen egyeztetve kialakítani, amikor láttuk élőben hogy mit is kell majd értékelnünk..., ez az első verseny volt a második sokkal combosabb lesz, hiszen a mostani, és leendő versenyzők is célirányosabban tudnak majd felkészülni..., nagyon kiváncsi leszek mennyit fejlődik a dolog az első versenyhez képest...:-)

Az hogy ki mit csinált a gépén, illetve azt valójában ki csinálta, az szerintem abszolúte nem lényeges, de elképzelhető, hogy a következő versenyen a túlzott pénzalapú moddolás, komolyabb figyelmet fog kapni, illetve a kategóriák közé bekerülhet az is hogy mennyi a saját munka illetve mennyi a megvásárolt..., ezzel már csak egy baj van, hogy ezekben bárki azt mond amit akar, és nem lehet utánnanézni..., ezzel az okfejtéssel csak arra akartam rávilágítani, hogy most az első versenyen még kiderült, hogy ki mit csinált, és mit nem, illetve megvette, a másodikon pedig ha ez szempont lesz (ami koránsem biztos) akkor ezt az élelmesebbek el fogják majd halgatni..., a véleményeket várom erre a problémára...

Mindenkinek nagyon köszi a jelenlétet, nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvény, örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat...:-))), a cégek is nagyon örültek(nek)...:-))) és mi is...:)))

Aktív témák