Hirdetés

Aktív témák

• Pötyi

őstag

válasz Kalandor #187 üzenetére

Várjál, én nem a használhatóságot kérdőjeleztem meg! Naná, hogy legyen használható!
    Én aszondom, hogy aki festésben profi, az nem feltétlenül mester gépösszerakásban! De elmegy egy olyan versenyre, ami általános modder versenynek van kiírva. Azt gondolja, hogy de szép a gépem kívülről, biztos lenyűgözi majd ez a rajz a látogatókat, meg a zsűrit... Na és a zsűri mit értékel? Hát a gép belsejét... Illetve azt IS...

De mondok egy példát, hogy világos legyen, mire gondolok:

Autószalon. Az a kocsi nyeri GAZDASÁGOSSÁG versenyt, amelyik a legkevesebb benzint fogyasztja százon. Jön a zsűri. Első kocsi a japánoké. Mennyi benzint fogyaszt? 1,2 litert százon. A zsűri beírja. Második kocsi a németeké. Mennyi benzint fogyaszt? 0,9 litert százon. A zsűri beírja. Harmadik kocsi egy ausztrál főiskolás srácé, napelemes meghajtású. Mennyi benzint fogyaszt? Kérem szépen ez nem is benzinnel működik. Teccik látni azt kis nyolc négyzetméres napelem-táblát a tetején? Az termeli az ÁRAMOT... A zsűri csóválja a fejét. Saaasjnos nem tudjuk összehasonlítani a fogyasztását a többi kocsival, mert nekünk csak benzinre vonatkozó rovat van az értékelési lapon - nulla pont...

A szabályok azok olyan dolgok, hogy vagy alkalmazkodunk hozzájuk (mondjuk ha ismerjük őket előre), vagy megváltoztatjuk őket, ha nem racionálisak...

Aktív témák