- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finrod
tag
igen, en is megnezetem kozben mint irtam. aztan vegul en is maradtam a 2x512-nel, mert kicsit sok lett volna most meg egy giga arat kiperkalni, a fel gigat meg kibirtam valahogy.
majd meglatjuk mennyire lesz eleg. swappolni fog az biztos
nekem sajna munkara kell, es eleg memoriaigenyes munkara (munkahelyi projekt forditasa, weblogic workshop-os projekt, sok-sok koddal), szoval csak remenykedhetek. -
Finrod
tag
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Hat, nem tudom, itt melohelyen van valami IBM S50 Desktop vagy ilyesmi nevu masina, azon ki van mind a 8 vezetve.
Mindenesetre a SN41G2 gepkonyv szerint vegyesen is mehet bele ram... akkor legalabb 1db 1gigassal a fel gigas melle tudok masfelet belerakni... Csak ne lenne olyan qva draga, meg ne lenne csak CL3 az 1 gigas modul.
Na mindegy, egyelore megprobalom 1 gigaval kihuzni... Az olcsobb is -
Finrod
tag
Valoban.
Nekem igazan egy bajom van a SN41-el, es erre ma jottem ra.
Csak 2 memoria modul hely van rajta.
Sokkal jobban jarnank 4-el.
Az 1G-s memoriamodul az ritka mint a feher hollo, es dragabb is mint 2 db 512-es. Nekem meg jo lenne, ha tudnek tenni legalabb masfel gigat a masinaba.
Plane hogy nem tudom megy-e parban az 512-essel, eleg draga murinak tunik a tobb mint 1 giga ram eloallitasa (2 giga ara).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest