- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finrod
tag
igen, en is megnezetem kozben mint irtam. aztan vegul en is maradtam a 2x512-nel, mert kicsit sok lett volna most meg egy giga arat kiperkalni, a fel gigat meg kibirtam valahogy.
majd meglatjuk mennyire lesz eleg. swappolni fog az biztos
nekem sajna munkara kell, es eleg memoriaigenyes munkara (munkahelyi projekt forditasa, weblogic workshop-os projekt, sok-sok koddal), szoval csak remenykedhetek. -
rudi
nagyúr
válasz
janpotocki #4 üzenetére
Hát nemtom... A koaxiális kimenet amivel eddig találkoztam, az mind rendes becsületes koax kábelt fogadott, olyasmit mint a TV-s antenna... Amúgy a hátlap jobb felső sarkában ott az optikai ki- és bemenet. Lehet, hogy nincs is koax, csak elírátk. Nem túl gyakori mostanában ez a fajta digitális csatlakozó.
-
Finrod
tag
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Hat, nem tudom, itt melohelyen van valami IBM S50 Desktop vagy ilyesmi nevu masina, azon ki van mind a 8 vezetve.
Mindenesetre a SN41G2 gepkonyv szerint vegyesen is mehet bele ram... akkor legalabb 1db 1gigassal a fel gigas melle tudok masfelet belerakni... Csak ne lenne olyan qva draga, meg ne lenne csak CL3 az 1 gigas modul.
Na mindegy, egyelore megprobalom 1 gigaval kihuzni... Az olcsobb is -
Finrod
tag
Valoban.
Nekem igazan egy bajom van a SN41-el, es erre ma jottem ra.
Csak 2 memoria modul hely van rajta.
Sokkal jobban jarnank 4-el.
Az 1G-s memoriamodul az ritka mint a feher hollo, es dragabb is mint 2 db 512-es. Nekem meg jo lenne, ha tudnek tenni legalabb masfel gigat a masinaba.
Plane hogy nem tudom megy-e parban az 512-essel, eleg draga murinak tunik a tobb mint 1 giga ram eloallitasa (2 giga ara). -
twollah
nagyúr
Az uj alaplapom (Abit NF7) inkabb ezt vettem volna meg.
-
Efreet
senior tag
nekem a hátoldal kép bal oldaláról hiányzik a 2 vga+tv kimenet... az sn41g2-n még rajta volt, és az is nforce2-es... vagy az ultra400-ba már nem pakoltak grafikus részleget?
a többi tetszik -
Vehették volna a fáradtságot normálisan lenyírni azt a négycentis ventilátorhelyet a tápegységnél, képzelem milyen jót tesz ez így a hatásfoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest