Keresés

Aktív témák

• Ton

csendes tag

válasz ctg #32 üzenetére

Mindennap ezzel dolgozom pillanatnyilag, de mivel a winfosokat nem ujratelepitettem, csak ghostoltam, igazabol nem tudtam olyan igazan franko tesztet csinalni rola..
    Azert Sandraban lemertem a cuccot, ott pontszamilag gyakorlatilag +-10 pont elteressel ugyanannyit hozott mint a regi 2MB caches 80as... Tehat latszolag semmi kulonbseg viszont amit nem lehet uberelni: latvanyosan gyorsabbak a winfos applikaciok (kulonosen peldaul a Sound Forge). En azt mondom, hogy ha van lehetoseged eloben megnezni valahol akkor tedd azt, egyebkent meg sztem ha vki 80as kategoriaban akar HDDt venni annak mar erdemes elgondolkodnia a 8MB chachen, es nyugodt szivvel merem ajanlani.

• Ton

csendes tag

Sziasztok.

En spec par napja tettem be a gepembe a Maxtor legujabb 120Gs udvoskejet es el kell mondanom, hogy naggyon tutti :DD
    Szinten 80as Maxtor volt benne elotte, de osszehasonlithatatlanul gyorsabb az uj darab es mig az elozonek enyhen idegesito ''sipolo'' hangja volt, addig ez kussol mint allat (.. persze amig nem kezd seekelni, de az mar mas kerdes :D)

Szoval bizom az urban es Belaimban, hogy nem fog lepukkanni ugy 4-5 evig :D

Aktív témák