Hirdetés
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Ton
csendes tag
Mindennap ezzel dolgozom pillanatnyilag, de mivel a winfosokat nem ujratelepitettem, csak ghostoltam, igazabol nem tudtam olyan igazan franko tesztet csinalni rola..
Azert Sandraban lemertem a cuccot, ott pontszamilag gyakorlatilag +-10 pont elteressel ugyanannyit hozott mint a regi 2MB caches 80as... Tehat latszolag semmi kulonbseg viszont amit nem lehet uberelni: latvanyosan gyorsabbak a winfos applikaciok (kulonosen peldaul a Sound Forge). En azt mondom, hogy ha van lehetoseged eloben megnezni valahol akkor tedd azt, egyebkent meg sztem ha vki 80as kategoriaban akar HDDt venni annak mar erdemes elgondolkodnia a 8MB chachen, es nyugodt szivvel merem ajanlani.
Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 870 EVO SATA 2.5 inch SSD 250 GB 100/100
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest