- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- ZIDOO médialejátszók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Andre1234 #247 üzenetére
Ajánlom is az AMD-nek, hogy erősebb legyen.
Nekünk felhasználóknak valóban nem lenne jó ha az Intel-lel nagyon elszaladna a ló. Nem díjaznék egy gyenge-AMD-proci+erős-de-méregdrága-Intel-proci termékkínálatot. Erős procit óccsóé!!!Mindegy milyen színű, kék vagy zöld dobozban.
Egyébként az Egybesült Államokból már tudnék rendelni 300 dollárért szállítással együt, de még az sem tömegcikk kategória nekem. Meg jöhetne már az a Phenom is tömegcikk áron, szeretem a zöldet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Andre1234 #247 üzenetére
Erről beszéltem, hogy a core 2 technologia hibája jelenleg az adatbusz gyengélkedése!
De azért az intel is kidobja a maga kis chipkészletét a kövi 45nm technologiához, tehát simán kakukk lehet az AMD-nek megint!
Ez a Quad kicsit emlékeztet a D800as szériára amikor is gyorsba kidobálták ezeket az első dualcore procikat majd fél évvel később már core 2 megjelenésére vártunk!
Szal nem nagyon éri meg zabál 2éves lassan elavult gyártási technológia és nincs benne komolyabb újítás csak a +2mag! Penryn SSE4 viszont érdekes lehet (számomra biztosan)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest