Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Érdemes lenne egyszer megnézned a Futuremark statisztikája alapján mivel nyomul a világ gamer rétege és jól elcsodálkoznál, egy éve pl. legelterjedtebb VGA a közismerten újkorában is f*s GF4MX sorozat volt például. Szóval nem a Kocka PC-sek által látogatott és Tuning fórumok alapján kéne tájékozódni az elterjedt konfigokról. Ha a Hardcore ''minden pénzem beleölöm'' arcokra gondolsz, akkor ők a játékos társadalom elhanyagolható részét teszik csak ki. Szerintem. De jogomban áll tévedni ;)
-
Komplikato
veterán
válasz
MegalodonS #214 üzenetére
Elvileg az Unreal Engine 3.0 és a Half Life 2 Ep2-ben debütáló új Source is, de ígérgetni én is tudok. (Stalkerre is azt mondták támogatja aztán ... hát elég érdekesen ''működik''.)
-
Komplikato
veterán
Hát igen, anno az Alan Wake c. játékot demózták a Kenstfield bemutatóján, de optimista becslés szerint is csak 2008-ban jön ki, a készítők eddigi munkássága alapján meg jó lesz az 2009-nek. Most tényleg annak éri meg, aki dolgozik vele.
Például renderelni, grafikus munkákra és más olyan dologra, amire Isten összes procija és ramja se elég. -
Komplikato
veterán
Most néztem egy bolt árlistáján, nem csak a Q6600, de a QX6600
is ''jó árban'' van. Azért az a szutyok HT dobhat pöttyet a 4 magon még ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest