Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #235 üzenetére
Aha már látom! Amugy én is Britt közalkalmazott vagyok (a bűnös londonban
), de nemsokára megyek haza
egy időre
-
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #228 üzenetére
Hát én szurkplok az amd-nek jöhetne mér az igazán jó procikkal, az mégjobban vinné le az érakat, és hát akkor az intelnek is kéne valami ütős választ kreálnia
Egyébként hol melózol/laksz? (tudom hogy anglia, azon belül gondolom) -
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #226 üzenetére
Én nem mondtam hogy nem pénztárcafüggő, inkébb pont forditva, mindig a legdrágább a legjobban pénztércafüggő (mivel minél drágább, annál nagyobb az ár/teljesitmény hányados). Azt sem mondam hogy az baj, ha valaki ilyet vesz, mindenkinek a magánügye, hogy mire költi a pénzét.
-
xlaci
senior tag
válasz
Chieftec #221 üzenetére
Nem akarom megint ujrakezdeni az egészet, csak annyit szeretnék belékötni a mondandódba, hogy a felsőkategóriás procik ára mindig az egekben van. Az intelnél pl a legfelsőbb kategória mindig 999 dollár (persze nem a sima júzereknek), ha süt a nap, ha esik az eső. Meg azzal is tudnék vitatkozni hogy csak az veszi meg ezeket akinek tényleg szüksége van rá
(ha kell ha nem
)
-
xlaci
senior tag
válasz
Komplikato #219 üzenetére
Én máshogy látom a helyzetet...
A futuremerk oldaláról pedig: aki csinál tesztet a rendszerével, annak az eredménye ottmarad, tehát ha igy veszed akkor gf4mx sorozat még 5 év mulva is közkedvelt lesz. Persze nekem is jogomban áll tévedni... és amugy meg hol van már az ügyvédem?
-
xlaci
senior tag
válasz
hunnylander #217 üzenetére
Van kinnt már egypér játék, ami majdnem teljesen leterheli a kétmagosomat....
A világ gamerrétegének kb 98%-nak már nem egymagos procija van (ne magyarországra gondolj)
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
válasz
goofy2053 #173 üzenetére
Hát bizony bizony...
ugye mekkora probléma hogy a gyökér hardvergyártók versenyben vannak egymással, egyfolytában fejlesztenek, a gyökér termékeik egyre gyorsabbak, és ezért egyre olcsobbak és a gyökér júzereknek ezért lehetősége van ugyanazért a pénzért mindig jobbat venni. Fogjunk össze és tiltakozzunk ez ellen! Le e a fejlődéssel, le az árleszállitásokkal!
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
offfoffoff Pár év mulva ugyis azon lesz a vita hogy minek a 64 magos, hisz elég a 32 is. Éphhogy
Mod: inkább örülni kéne a fejlődésnek, és az ezáltali árcsökkentéseknek, hisz ez csak nekünk, a júzereknek jóó
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Én már azt a hirt várom hogy a 128 magos prockó tömegcik lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest