Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
akkor mér is ment a sírás, h nem így van? (én csak azt írtam, h pc-n mér van így/mér maradt így - és felelőtlenül feltételeztem a macről

a vinyós cucc azért megy, mert ugyan az hw (vagy van 3 és kész). winnél újra kell ismertetni a hw-t, ez xp óta elég macerás. az ért megnézném intelre hogyan viszed át
az ablakos BIOS engem mindig is zavart. minden mennyiségben a grafikus felület híve vagyok, de BIOSban sosem tudtam elviselni (persze, a csinálnak egy jót, ez változhat).
ott a .Net framework, fullos teljesen nyílt doksival (linuxra is írják: mono - persze soem fog elkészülni) és vistán már ez lesz az alap. -
biker
nagyúr
jah, én is élvezem, hogy menet közben kihúzom a TFT-met, és bedugom a DVI-TV adaptert, rákötve a TV-vel, és átvált on-the-fly 800x600/60Hz-re, majd ha visszadugom a TV helyett a TFT-t, akkor faja.
A rohadt winnel meg mennyit szívtunk, hogy kikapcsolt állapotban akár monitor csere, és egy laza out of range fogadott boot után
vagy ugyanez bekapcsolt gép esetén néha...
nem tudom, hogy csinálja, de tudja a rohadék, bármilyen moncsit kötsz rá, mert egyszer elvittem kikapcsolva egy 20'' Cd-hez, és ott is full felbontásban ment, kikapcsoltuk, hazahoztam,, itthon is fullban ment, amit a monitor tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő