- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
akkor mér is ment a sírás, h nem így van? (én csak azt írtam, h pc-n mér van így/mér maradt így - és felelőtlenül feltételeztem a macről
a vinyós cucc azért megy, mert ugyan az hw (vagy van 3 és kész). winnél újra kell ismertetni a hw-t, ez xp óta elég macerás. az ért megnézném intelre hogyan viszed át
az ablakos BIOS engem mindig is zavart. minden mennyiségben a grafikus felület híve vagyok, de BIOSban sosem tudtam elviselni (persze, a csinálnak egy jót, ez változhat).
ott a .Net framework, fullos teljesen nyílt doksival (linuxra is írják: mono - persze soem fog elkészülni) és vistán már ez lesz az alap. -
biker
nagyúr
jah, én is élvezem, hogy menet közben kihúzom a TFT-met, és bedugom a DVI-TV adaptert, rákötve a TV-vel, és átvált on-the-fly 800x600/60Hz-re, majd ha visszadugom a TV helyett a TFT-t, akkor faja.
A rohadt winnel meg mennyit szívtunk, hogy kikapcsolt állapotban akár monitor csere, és egy laza out of range fogadott boot után
vagy ugyanez bekapcsolt gép esetén néha...
nem tudom, hogy csinálja, de tudja a rohadék, bármilyen moncsit kötsz rá, mert egyszer elvittem kikapcsolva egy 20'' Cd-hez, és ott is full felbontásban ment, kikapcsoltuk, hazahoztam,, itthon is fullban ment, amit a monitor tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest