Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
minden további nélkül... persze...
csak épp nem mindegy, milyen alaplapra, milyen procire teszed fel, ettől függően 2-5órányi basztatás és vergődés a minden további nélkül. (vmware, pearpc, iso-k, fordítások, kiegészítések sse2-sse3 közt, stb stb, megformáz, feltötl, kiment, betölt, áttölt, letöröl...)
ez persze nem gond, értem én, miközben a gyári vasra 16-17 perc alatt megy fel (mac minin, 4.200-as merevlemezre, 100% állapotra)
utána már megy egész sok mindenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
és az se, hogy a két gépet összekötöd hálókártyán, és az egyikkel open firmware-ben belépsz a másikra hálózat használatával
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
jah, én is élvezem, hogy menet közben kihúzom a TFT-met, és bedugom a DVI-TV adaptert, rákötve a TV-vel, és átvált on-the-fly 800x600/60Hz-re, majd ha visszadugom a TV helyett a TFT-t, akkor faja.
A rohadt winnel meg mennyit szívtunk, hogy kikapcsolt állapotban akár monitor csere, és egy laza out of range fogadott boot után
vagy ugyanez bekapcsolt gép esetén néha...
nem tudom, hogy csinálja, de tudja a rohadék, bármilyen moncsit kötsz rá, mert egyszer elvittem kikapcsolva egy 20'' Cd-hez, és ott is full felbontásban ment, kikapcsoltuk, hazahoztam,, itthon is fullban ment, amit a monitor tud.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest