Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
''portmúzeum'' ez jó...sajnos egyre inkább rákényszerítik az alaplapgyártók a felhasználókat arra, hogy kidobálják a régi cuccaikat
Nézőpont kérdése, más platformokon sokkal gyorsabb és drasztikusabb a váltás, pl. a mostani Apple gépeken hiába is keresel floppy vagy LPT csatit, és ez így van rendjén. Nem lehet a végtelenségig hurcolni az összes létező szabványt, különben arra megy el a legtöbb idő, hogy a kompatibilitási dolgokat reszelgessék. Hol tartanánk, ha még mindig az ISA portokat is rá kéne tenni a lapokra? Lassan több helyet vesznek el a különféle csatlakozók, mint az áramkörök. Az LPT vagy 20-30 éves technológia.
Egyébként sem kell ezt a lapot megvenni, van másik, nem értem, minek venne egy ilyen lapot valaki, akinek kell floppy a gépébe. Bizonyára lesz olyan lap is, amin lesz floppy csatlakozó. Ez a lap viszont nem azoknak készült.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem már évek óta megy, Neroval csináltam, bár az elkészítésekor úgy emlékszem, kért boot floppyt.