Új hozzászólás Aktív témák
-
ok de szerintem elég olyan user van aki e miatt kétségbeesik attól hogy most mit tegyen
mert elég kevés ember teheti meg hogy kidobjon az ablakon kb. 30k-t a gépre /a lap ill. mem ára annyit esik ha használt/ egy év alatt
sőt kitudja lehet hogy jövőre azok a DDR3-as lapok más CPU tokkal jönnek ki
akkor meg 50k is lehet az átváltás
szal ...
de tényleg nem vitázni akarok csak szemetek hogy minden évbe le akarják húzni az user-eket
met én úgy vagyok hogy 2-3 évre veszek gépet -
robyeger
addikt
Szerintem Yoda mester kérdése nagyon is komoly
Ha tippelnem kellene, Everestben az M2-vel vélhetőleg nem fogtok újabb egetverő rekordokat felállítani, majd esetleg 65nm-en, de 3D alkalmazásokban jobbnak kell lennie (mindezt azon teóriára alapozom, hogy K8 marad, csak IMC-t cserélik)
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha tippelnem kellene, Everestben az M2-vel vélhetőleg nem fogtok újabb egetverő rekordokat felállítani, majd esetleg 65nm-en, de 3D alkalmazásokban jobbnak kell lennie (mindezt azon teóriára alapozom, hogy K8 marad, csak IMC-t cserélik)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)