Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Házimozi belépő szinten
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
Gregorius
üzenetére
ja!
vagom!
Az autoboxing valami eszmeletlen szar lett a Javaban, syerintem iszonyu nagy hiba volt abban a formaban bevezetni, ahogyan azt tettek /a C#-os megoldast nem ismerem, de ennnel csak jobb lehet/.
Ha rajtam mulna, akkor eleve nem lennenek primitiv tipusok a nyelvben, mert legtobbszor csak szopas van veluk /webalkalmazasoknal tipikusan nem is hasznaljuk oket, inkabb a csomagolo objektumokat, illetve BigDecimalt a Double helyett stb./.
Tombok detto ugyanez.
Mindenesetre meg egy darabig biztos maradnak a mobile verzio /esetleg itt szamithat a teljesitmeny/, meg kompatibilitas miatt.
A generics viszont mast jelent/legalabbis amennyire tudom/: kb. olyasmi mint a C++ template-ek /kicsit talan gyengebb annal/ es pusztan forditasi ideju technologia, ezert akadtam fenn a ''teljesitmeny'' szon.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest