Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
Gregorius
üzenetére
ja!
vagom!
Az autoboxing valami eszmeletlen szar lett a Javaban, syerintem iszonyu nagy hiba volt abban a formaban bevezetni, ahogyan azt tettek /a C#-os megoldast nem ismerem, de ennnel csak jobb lehet/.
Ha rajtam mulna, akkor eleve nem lennenek primitiv tipusok a nyelvben, mert legtobbszor csak szopas van veluk /webalkalmazasoknal tipikusan nem is hasznaljuk oket, inkabb a csomagolo objektumokat, illetve BigDecimalt a Double helyett stb./.
Tombok detto ugyanez.
Mindenesetre meg egy darabig biztos maradnak a mobile verzio /esetleg itt szamithat a teljesitmeny/, meg kompatibilitas miatt.
A generics viszont mast jelent/legalabbis amennyire tudom/: kb. olyasmi mint a C++ template-ek /kicsit talan gyengebb annal/ es pusztan forditasi ideju technologia, ezert akadtam fenn a ''teljesitmeny'' szon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest