- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
[pufinyul]
csendes tag
sorry, kéményt akartam írni, amugy nem tudom mi a neve, de tudjátok miről van szó
-
[pufinyul]
csendes tag
Hali!
Ez engem is érdekelne, vagy ha nem lehet úgy kapni, akkor milyen megoldások lennének egy kemény beszerelésére. -
tildy
nagyúr
Felhozom megint a topikot:hol lehet ennek a háznak a tölcséres változatát megvásárolni?
-
SeatZola
őstag
Üdv Mindenkinek! De főleg Neked Hölgyem!
Nem tartóztattak le!( Üzenem J.J.-nek.) Különben is az az én feladatom a munkám révén! Jelentem a címben szereplő házak M.o.-on szinte hiánycikké váltak. Beszerzésükre jelenleg nem tudok ígéretet tenni. DE!!!! Az egyik kedves PH's társunk május elején megy Ausztriába, ahol olcsóbb és kéményes házak vannak. Ha nektek kell, akkor vele tudok esetleg hozatni néhány darabot. Ja, neki is ilyen van. Tőlem vette még anno....
Szóval jelezzétek, mire lenne ígény.
U.i.: Tildy, szép helyeken jársz. Néztem a képeidet. -
Seres
csendes tag
Hali!
Az érdekel,hogy hol kapható Yeong Yang YY-5601 számítógépház? -
tildy
nagyúr
válasz
J.J. András #216 üzenetére
A pdf-es tesztet ismertem.Zolat elo kell keriteni!!!
-
J.J. András
őstag
vannak újjabb tesztek róla: [L]http://www.atruereview.com/YYcetus/index.php[/L]
ha valaki németül tud, érdemes elolvasni: [L]http://yycase.com/review/PC-Professional-YY5601.pdf[/L]
csőváz -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #212 üzenetére
a zalman alcu-d nem adod?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #208 üzenetére
hát ha jön zola kell! de szeintem törölte a cookikat/alőzményeket és elfelejtett minket:)
-
tildy
nagyúr
Seatzolarol meg mindig semmi hir?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #206 üzenetére
nem láttam mostanába....
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #204 üzenetére
ja az:))
lassan aaz infláció miatt kapsz csak 6K-t -
J.J. András
őstag
felhozatal.....:))
-
tildy
nagyúr
Zola miert nem nez mostanaban erre?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #197 üzenetére
na igen kell a ház +táp csak most kisseb családi ''problémák'' voltak
-
Neylon
tag
cs! GeorgeTerror a neved a Bakta Riderből van?
-
J.J. András
őstag
nálam volna ház, amit meg akarsz venni...........:))
-
TexT-BoY
addikt
akor most mindenkinek irk:
a pénz még nincs nálam de amint megvan rögtön irók!
Addigis arra kérlek zola NE AD EL a házad:) -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #190 üzenetére
ja csak majd a héten kapom zsét aztán utánnya
-
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #188 üzenetére
Egye b*ssza! Legyen.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #185 üzenetére
amugy nem találtok meg hogy kiverjetek belölem +1e:DDD
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #185 üzenetére
akkor igy jártatok:DDD
pedig megvettem volna a házad 7.5e és a tápot is 7.5e -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #183 üzenetére
A jó ár mint mondtam 8k. Abban igazad van, hogy nem igen adnád 8 k alatt te sem a házad. Szerintem is megér annyit. De tudod én sem szeretném elkotyavetyélni a tápot. Az is megér bőven annyit. Szerintem kényszerítsük Texet, hogy szedjen össze kettőnknek 16k-t.:C
-
J.J. András
őstag
válasz
SeatZola #181 üzenetére
zsokés, de neked mi lenne a ''jó'' ár a tápért.....
,mert szerintem 8 az reális ár az én házamért....,sima oldallappal kerül táp nélkül 9-be, és ez ami nekem van, ugyebár plexis, plussz 2 ventihelyekkel.....
szóval az a 8 ropi is nagyon ''éppeghogy'' határ ár érte.....
na, lépek, írj majd.....csőváz -
SeatZola
őstag
J.J.:Hát valamit majd kitalálunk!:)
Tildy: Szombaton megyek az emberhez házért, ha nem kompromisszum kész, akkor végleg befejezem vele a bizniszt. Akkor megyek más forrásra. Szombat este írok... -
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #177 üzenetére
ha valahugy kijövök 15K bol akkor jo ha nem akkor szivás
-
J.J. András
őstag
válasz
TexT-BoY #164 üzenetére
8 ropi, és Zola bebizniszeli neked azt az ANTEC Tápot olcsón.....(vagy milyen táp)
nekem a DTK kell, vagyis tesóm hazsnálja, míg én a 420-as Chieftec-et:))
na, ha kell 8 ropiért, akkor szólj.....
boltban nem kapsz ennyiért......és a háznak nem romlik el az elektronikája :C -
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #163 üzenetére
:DDD kár... jolett volna a 420as chifteck:DDD:t:t:t
ezért legyen 7K mert nincs táp:t
amugy tudtam:))
és mi van a dtk táppal?:D -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #161 üzenetére
7K??? +500Ft???:DDD
-
J.J. András
őstag
válasz
TexT-BoY #159 üzenetére
na miva ?:))
mégiscsak rájöttél, hogy ilyen Modoltat nem olyan könnyű beszerezni Mo-on....:D
én még amikor megvettem ezt, vadi új volt......kint volt 1 éve télen Graz mellett egy terem-tornán, és hazafelé megláttam a MediaMarkt-ban......
na, a licitet kezd onnét,aholmúltkor abbahagytad, és addig menj felfelé, amíg azt nem mondom, hogy okés...:)
(az 5 ropit kevésnek tartottam -kis segítség)
csőváz
Tildy: ugye nem feledkezel meg a norvég olajtároló föld alatti medencékről ???
ha tudsz, valami képeket küldhetnél majd.....:) -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #157 üzenetére
menyi lenne az a dtk??:DDD
-
tildy
nagyúr
válasz
J.J. András #157 üzenetére
Még nem:(
AMint megkapoma vízumot megyek, de még sehol nincs.. -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #152 üzenetére
Ezt jól kifundáltad te zsonglőr!:)
Azonban az általam intézett házzal egy kicsit várnotok, kell, mert mint fentebb írtam, volt-van egy kis problem, a számtech alkatrész szállítómmal pénzügyi összetűzésbe keveredtem ( le akar húzni egykis zsével:((( a dög) Szóval még pár nap mire harcképes leszek!
Azt a 420-as Chieftecet pedig én sem cserélném le. -
J.J. András
őstag
vagy vezsel egyet Zolától, de táp nélkül, én meg megvszem Zolától, ameliyknek van tápja, és eladom neked a tápomat...:)
Zolának : azért kérdeztem a tápos dolgot, mert most egy 420-as Chieftec szolgáltatja az áramot a gépemnek...ezt meg nem akarom nagyon elcserélni.....:))
csőváz -
Cos
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy hol lehet kapni ilyen jingjang házat, esetleg melyik cég a M.o.-i forgalmazója? :F
-
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #145 üzenetére
Igazad van a sorjával kapcsolatban! Legjobb, ha TexT-Boy egy hamszivacs házat vesz. Az biztos nem sorjás!!!:))
-
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #142 üzenetére
J.J. ez valóban nem gyenge. Kicsit ugyan szívtam a fogam az ára miatt -pedig én a 360-as Chieftec táppal együtt 31k-ért kaptam. Az oldallapja fém, mert én nem hajazok a plexire. Mindkét oldalon van ventihely, az alaplap felöli oldalon egy 90 mm-es(ez a vinyókat hűti kb 3cm-ről), az ajtó felöli oldalon egy 80mm-es hely.A ház táppal eggyütt kb. 17 kg.
Az 5 1/4-es meghajtók oldalába a középvonalba kell becsavarni 4 db speciális gömbfejű csavart, (amik a házba a merevítőbe vannak becsavarva -ott tárolják), melyeknek van a meghajtóhely szélében egy kimart sín, ebbe csúszik bele a csvar gömbfeje és a végén egy fém retesz fogja meg. Moccani sem tud.
[L]http://www.kellytech.hu/hun/case/chieftec/bx01.htm[/L]
Egyenlőre képeket még nem tudok felrakni, mert kb 2 hét múlva hozzák meg az új digitgépemet. Majd akkor.
A ház egyébként teljesen ok. Kimagasló a belső kábelezés minősége. Rendkívűl könnyen szerelhető.
A YY boltból lesz, a barátomtól kapom őket nagyker ár környékén. Úgy néz ki táppal lesz. -
J.J. András
őstag
válasz
TexT-BoY #144 üzenetére
jó, ahogy érzed, bár nem tudom te hogyan szerelsz, nekem még nem sokszor vágta el, persze vannak ezen is lekerekítetlen részek, de olyat minden házban, még egy ki*-ot ALU házban is találsz olyat.....
de gondolom kipattintottál hátulról valamit......és utána nem ráspolyoztad le a szélét....... -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #142 üzenetére
sajna a dtk ház nem kell:(
anyit szivtam vele:D
aszonta fater hogy ha nagyon ráérek menyek be a rádaira és a kolegálya gépit gányoljam össze:))
a kolija egy dtk házat vett és abba raktam be a cumókat:O de nagyon elvágta a kezem amikor a hátuját bombáztam:(
aztán mikó készvolt akkormeg yóól beraktam egy ultra halk titan ventit nekije hogy legyen hidegebb:D
osztán sűvitett hogy csak na:((
amugy engem is érdekelne a csoda Dragon -
J.J. András
őstag
válasz
SeatZola #141 üzenetére
bazd Zola, ez aztán nem gyenge ház....:)
neked melyik oldallapos van most ? a pelxis 1 Ventivel, vagy a Fém 2 ventivel ?
igaz hogy van a jobb oldali oldallapon is 2 befújóventi ?
hány kg az egész ?
nem értettem a Chieftec honlapján, hogyan kell rögzíteni a CDRomot.....nem írod le?
képeket nem küldesz, vagy nem másolsz fel valahova?:))
nagyon megnézném,mert így állatnak tűnik.....
tényleg, és mennyit kóstál ez a Monstrum?:))
jha, a Yeong Yangra visszatérve, hol lesz ez az AIR-GUIDEs ház ? boltban vagy nálatok ? táppal van, vagy anélkül, mert most van egy 420 W-os Chieftec Tápom....
csőváz -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #133 üzenetére
Pont ma voltam a cimborámnál, s ő mondta, hogy jövő hét végére megint lesznek YY-5601-ek, s már ha minden igaz Air Guide csővel, s lesz a sötétebb színű is. Az ár változatlan 18k marad.
Szép kis ház ez!
De ma megvettem egy zsír új Chieftec Dragon BX-01 BBB-t. Na gyerekek azt hiszem, most egy jó darabig nem akarok házat cserélni. Semmi csicsa, csak a minőség. Dobtam bele 5 db 80mm-es Coolink VS2B-t és egy 90mm-es Vantec Silent-et. Mindent 5V-ról hajtok. Proci alapjáraton 30 C fok. Kihajtva 41. ÉS NÉMA CSEND!!!
Most is kijövök a fürdőből, s hakgatózok, mert nem hallottam, hogy megy a gép.
Hosszú idő óta most először leírom: ELÉGEDETT VAGYOK!szinte el sem hiszem. -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #137 üzenetére
mi te vagy aqz 25.000ért én oda attam vilna:DDD
de akor legyen 5k -
Brekk
addikt
válasz
J.J. András #137 üzenetére
Hat sajna nem lesz ilyen hazad, ha Mo-n akarod beszerezni! :(
Brekk from CG. -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #135 üzenetére
2500?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #133 üzenetére
kira a házad de az a kártya merevítés a 8500hoz sok nemgondolod????
de az a zalman CPU cooler az kira
de a merevítő hejett én inkább a +ventit választanám:DD
amugy nem adod el nekem a DTK-dat:DD? -
J.J. András
őstag
válasz
SeatZola #132 üzenetére
a DTK-tól ?
Zola ? azoktól ? csak elmondom neked, mi a baj a DTK, AZONA házakkal.....(TExt Boy látta a házamat, szerinte is faszán néz ki, de !!)
egyszer kérdeztem tőled, a Yeong Yang 5601-esbe belefér-e a mobilrack.....az enyémbe csak legfelül fér bele.....-amúgy örülök a DTK döntésének, hogy ezt is lekoppintják, jó kis cég :DD
amúgy Zola, lenne sürgősen egy nagy kérésem.....: írjátok le, te vagy Tildy, hogy hol, melyik nagykerben lehet kapni Yeong Yang 5601-es házat, mert jövő héten be tudok menni nagykerbe lehet.....jó ?
e-mailba, is küldjétek el, légyszi, légyszi......(mint az oviban) :)) -
SeatZola
őstag
Itt a legújabb csöves hír! Most beszéltem a DTK disztribútorában és Ő mondta, hogy március elejére jönnek az új AIR GUIDE csöves házaik 400W-os PFC-s táppal br 16k-ért. NA ez sem rossz hír!
-
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #130 üzenetére
OFF
felhivsz ?? ha igen kb mikor? -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #128 üzenetére
nem bécs!!!!
odéjabb van!!! -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #126 üzenetére
Hi! Elég vagány csöves van a híd alatt! Na de komolyan, sajna itthon nincs csőves változat---> ha ilyet akarsz kénytelen leszel Te magad rászánni 18,5 percet arra, hogy belerakj egy csövet 200 HUF-ért!:)) Tudom, hogy ez sok idő, meg rengeteg munka, de megéri! Én már tudom! Egyébként meg 17K-t írtam. De te tudod mit akarsz..
Kösz a jókívánságot! -
J.J. András
őstag
válasz
SeatZola #125 üzenetére
jó,jó...:) de nekem csöves kell:) -csak a hűtés miatt vennémmeg,mert az én házam is tud esztétikailag annyit,mint ez a yeon-yang ház.......azt meg Tildy javaslatára már az AlbaCompban megnéztem......de 18-at nem adok egy cső nélküli házért......
de azért nagyon köszönöm , ha esetleg szerzel csövest jutányosan írj...:)
csőváz
kéz-és lábtörést az UV hez :D -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #124 üzenetére
Hello J.J.! Sajna hozni nem tudok, mert el vagyok foglalva a saját kínommal ( makroökonómia szigorlat UV), de tudok ilyen YY házat. Ha kell van egy zsír új - igaz cső nélkűl - 17k-ért. He kell jelezd!
-
J.J. András
őstag
ha valaki tud ilyen Yeong-Yang házat jutányos áron, az csipogjon, avgy dobjonmár egy e-mailt, okés :???
Zola, nem hozol egyet csővel Tildynek,meg nekem ?:)
csak úgy megkérdezem, hátra jó kedvedben talállak..... -
TexT-BoY
addikt
Megjöttem:))
Na a Yeong Yang házat elletam.
Nem fogod elhinni de amikor az egyik haver ma meglátta röktön azt mondta hogy neki pont jolesz az. én csak 30Kért adtam el csövel együtt.
És még odakint hoztunk egy thermal take xaser házat sok ventivel meg egy Sub zero hütövezérlövel:))
adtak hozzá ajándék egárpadot+egeret+billentyüüt:)) ugyhogy lett egy teljes thermaltakes szettem:))
De sajna a te ''károdra''. ugyhogy töled meg télleg bocs:( -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #105 üzenetére
Én is maradnék, de hajt a vérem!:) Nem tudok ellenállni a pénz hívó szavának.
De ez a titánlemez-parafa combó felkeltette az érdeklődésemet.:DD -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #102 üzenetére
J.J. András: Igen nekem van benne légszűrő. Egy lila műanyag ács és abban van egy sűrű müa. háló. A port megfogja szerintem.
All: De nálam nem fog port felfogni, mert ha hiszitek ha nem szombaton már viszik is el tőlem a házat 34.000HUF/U[]-ért!!!:C Tetszik nagyon a ház, de az üzlet az üzlet!!
Na és most akkor mit vegyek??? Újra indul a mókuskerék! -
J.J. András
őstag
SeatZola, nekedvan benne légszűrő ???
milyen az ? megfogja a port ? egy műanyag lilla rács csak, nem ? -
tildy
nagyúr
válasz
J.J. András #99 üzenetére
Koszi:)
Meg mielott kimennek norvegba jo lenne elintezni a haz temat.Olyan regota akarok mar ilyet....
Aktív témák
Hirdetés
ph Már az idei CeBIT-en hallani lehetett a cég új termékéről.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest