Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SeatZola

őstag

válasz J.J. András #142 üzenetére

J.J. ez valóban nem gyenge. Kicsit ugyan szívtam a fogam az ára miatt -pedig én a 360-as Chieftec táppal együtt 31k-ért kaptam. Az oldallapja fém, mert én nem hajazok a plexire. Mindkét oldalon van ventihely, az alaplap felöli oldalon egy 90 mm-es(ez a vinyókat hűti kb 3cm-ről), az ajtó felöli oldalon egy 80mm-es hely.A ház táppal eggyütt kb. 17 kg.
    Az 5 1/4-es meghajtók oldalába a középvonalba kell becsavarni 4 db speciális gömbfejű csavart, (amik a házba a merevítőbe vannak becsavarva -ott tárolják), melyeknek van a meghajtóhely szélében egy kimart sín, ebbe csúszik bele a csvar gömbfeje és a végén egy fém retesz fogja meg. Moccani sem tud.

[L]http://www.kellytech.hu/hun/case/chieftec/bx01.htm[/L]

Egyenlőre képeket még nem tudok felrakni, mert kb 2 hét múlva hozzák meg az új digitgépemet. Majd akkor.

A ház egyébként teljesen ok. Kimagasló a belső kábelezés minősége. Rendkívűl könnyen szerelhető.

A YY boltból lesz, a barátomtól kapom őket nagyker ár környékén. Úgy néz ki táppal lesz.

• TexT-BoY

addikt

válasz J.J. András #142 üzenetére

sajna a dtk ház nem kell:(

anyit szivtam vele:D

aszonta fater hogy ha nagyon ráérek menyek be a rádaira és a kolegálya gépit gányoljam össze:))
    a kolija egy dtk házat vett és abba raktam be a cumókat:O de nagyon elvágta a kezem amikor a hátuját bombáztam:(
    aztán mikó készvolt akkormeg yóól beraktam egy ultra halk titan ventit nekije hogy legyen hidegebb:D
    osztán sűvitett hogy csak na:((

amugy engem is érdekelne a csoda Dragon

Aktív témák