Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #142 üzenetére
J.J. ez valóban nem gyenge. Kicsit ugyan szívtam a fogam az ára miatt -pedig én a 360-as Chieftec táppal együtt 31k-ért kaptam. Az oldallapja fém, mert én nem hajazok a plexire. Mindkét oldalon van ventihely, az alaplap felöli oldalon egy 90 mm-es(ez a vinyókat hűti kb 3cm-ről), az ajtó felöli oldalon egy 80mm-es hely.A ház táppal eggyütt kb. 17 kg.
Az 5 1/4-es meghajtók oldalába a középvonalba kell becsavarni 4 db speciális gömbfejű csavart, (amik a házba a merevítőbe vannak becsavarva -ott tárolják), melyeknek van a meghajtóhely szélében egy kimart sín, ebbe csúszik bele a csvar gömbfeje és a végén egy fém retesz fogja meg. Moccani sem tud.
[L]http://www.kellytech.hu/hun/case/chieftec/bx01.htm[/L]
Egyenlőre képeket még nem tudok felrakni, mert kb 2 hét múlva hozzák meg az új digitgépemet. Majd akkor.
A ház egyébként teljesen ok. Kimagasló a belső kábelezés minősége. Rendkívűl könnyen szerelhető.
A YY boltból lesz, a barátomtól kapom őket nagyker ár környékén. Úgy néz ki táppal lesz. -
TexT-BoY
addikt
válasz
J.J. András #142 üzenetére
sajna a dtk ház nem kell:(
anyit szivtam vele:D
aszonta fater hogy ha nagyon ráérek menyek be a rádaira és a kolegálya gépit gányoljam össze:))
a kolija egy dtk házat vett és abba raktam be a cumókat:O de nagyon elvágta a kezem amikor a hátuját bombáztam:(
aztán mikó készvolt akkormeg yóól beraktam egy ultra halk titan ventit nekije hogy legyen hidegebb:D
osztán sűvitett hogy csak na:((
amugy engem is érdekelne a csoda Dragon
Aktív témák
ph Már az idei CeBIT-en hallani lehetett a cég új termékéről.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest